1. Home
  2. Community
  3. roeltje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heerlijk en heel simpel te maken borrelhapje. Ze zijn altijd als eerste op. Bron: Tip Culinair. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

750 gram lamsgehakt, 1el.olijfolie,4 uien, 4 aardappelen, 2 groene paprika's, 2 teentjes knoflook,1 blaadje laurier,= tl.zout,1tl. munt,1tl. dille, 250 gram tomaten, 2 el.bloem , …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Een eeuwenoud recept uit India, nog steeds erg lekker en gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

5 karbonades,1 ui,1 eetl.boullion,1 pisangblad(diepvries),boter Kruiden: 1 eetl.fijngesneden djahe(gember),1 eetl.azijn,1 eetl.ketjap,halve tl.zout,halve tl.peper. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

1 gesnipperde ui, 1 el. olie, 300 gr rundergehakt, 1 el geraspte gemberwortel, knoflook, 1/4 tl kaneel, 1/2 tl. chilipoeder, 1 el kerriepoeder, 1 dl volle yoghurt, 250 gram spercibonen, 1 ciabatta, 2 el gehakte verse koriander. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Dit recept heb ik 25 jaar geleden voor het eerst gemaakt en ik vind het nog steeds lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Traditionele Griekse lunch-schotel waarin gehakt, aardappel en aubergine gecombineerd met pittige kruiden en een rijke saus een subliem geheel vormen. Dit uitgebreide, maar niet moeilijk te realiseren gerecht is de moeite en tijd zeker waard. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Het nationale gerecht van Jordanie. In vroeger dagen slachtten de Bedoe?enen een lam voor een feestmaal en werden de ogen aan de eregast gepresenteerd! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Grieks voorgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Stoofvlees op z'n Limburgs; lekker voor bij de eigen gebakken friet …  Lees verder »

Vlees in het zuur op "echt" limburgse wijze. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

600 gr rundvlees 2 teentjes knoflook 1 tl sambal manis 1 tl ketoembar 1/2 tl laos 2 tl gemberpoeder 1 ui stukje santen (walnootgroot) sap van 1/2 citroen 2 tl bruine suiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch
Top