1. Home
 2. Community
 3. roelien3
 4. Kookboek salades
Kookboek "salades"

Heerlijke, snelle, zoetzure, zomerse, salade die het prima doet als bijgerecht bij de barbecue, ander gegrild vlees of bij een bord lekkere pittige pasta. Met honingtomaten® is dit helemaal een groot feest als je die kunt krijgen. …  Lees verder »

 •  10-20 min.
 • Fusion

O la la dit was verrassend lekker en helemaal met dit warme weer. Ik had nog zalmsnippers over en die moesten op. Wat doe je er dan mee? Gewoon dit lekkere hapje maken! De combinatie qua smaak is geweldig en dit hapje is gezond. Dat ik daar nooit eerder op ben gekomen. Eet als koude maaltijdsalade of als lunch met vers brood. Nog wel een tip: koop niet die gerookte zalmfilet in pakken uit de super, die zitten vol water en hebben amper smaak. Haal vers gerookte zalmsnippers bij de visboer. Iets duurder, maar eerlijk en ze hebben veel meer smaak! …  Lees verder »

 •  10-20 min.
 • Vis

Nu het warm is zijn koele tomaten altijd lekker. Deze keer lekker gemaakt met tonijn op olie, romige mozzarella en een vinaigrette. Ik heb door het warme weer een ware tomaten explosie in de tuin en die moeten dan op. Neem wel een lekkere tomaat met smaak. Lekker zijn Honingtomaten (zoet), maar die heb ik niet in de tuin. Een goed alternatief zijn verse Roma of de kleinere cherry tomaten (pondje). …  Lees verder »

 •  10-20 min.
 • Italiaans

Aardappelsalade maakte ik altijd volgens het recept van mijn Duitse moeder. Maar door tijdgebrek ontstond dit recept. Nu is mijn aardappelsalade nog veel lekkerder, hoeft niet meer in te trekken en dus veel sneller klaar. Iedereen die de salade geproefd heeft wil het recept. De salade kun je ook als basis gebruiken voor een maaltijdsalade door er gebakken spekreepjes of hamreepjes of tonijn of gerookte zalm aan toe te voegen. Laat je eigen fantasie maar werken. De salade is verrukkelijk dat kan ik je verzekeren! …  Lees verder »

 •  20-30 min.
 • Duits

Een lekker honing mosterd dressing voor de salade …  Lees verder »

Top