1. Home
  2. Community
  3. robinenleen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een mooi hoofdgerecht met pure ingredienten waarbij je zelf kunt bepalen hoe machtig het wordt... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 kilo Vastkokende aardappelen Water Zout Peper Nootmuskaat 25 Gram boter 150 ml melk Boter (om ovenschaal mee in te vetten) Paneermeel  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ook leuk om wat gedroogde peterselie door de aardappelpuree te doen. Geeft een heel apart tintje aan het gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Door het karameliseren komt de heerlijke smaak van de worteltjes nog beter tot zijn recht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ossenhaas in een jasje van bladerdeeg …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

De enige echte Italiaanse "Lange vingers". Ooit overgenomen uit de Libelle. Ze smaken verrukkelijk en vormen eveneens de basis voor een echt zelfgemaakte Tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Appelstamppot naar met uitgebakken spekjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Grootmoeders tip: Je kunt de hachee ook eens met appeltjes en stroop maken. Laat daarvoor de azijn achterwege en voeg 2 el. rinse appelstroop toe. Stoof 2 geschilde, in partjes gesneden zure appels de laatste 15 min. met de hachee mee. Of snijd 2 tomaten klein en stoof die nog 10 min. mee. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Op een simple manier een heerlijk hapje of waar je het ook maar bij wil eten. (Lekker bij frietes) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Gezien bij Nigella De hoeveelheden kun je aanpassen aan de hoeveelheid je wil maken en aan hoeveel gasten je krijgt. …  Lees verder »

Maynaise op basis van olijfolie; ik zocht dit recept al een tijdje en vond hem in een tip-culinair. Ook zo het recept voor tonijnmayonaise …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker met verse pasta …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Laat je verrassen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Kinderkeuken

Gehaktbrood uit de oven gevuld met ei …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Kinderkeuken

Dit recept is bedoeld dat kinderen witlof lekker gaan vinden, maar als je dit geproefd hebt dan wil je zelf niets anders meer. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Dit recept komt uit het kookboek van Rudolph van Veen. Het is een heerlijk gerecht voor kinderen, maar ook volwassenen zullen hiervan smullen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

4 eetlepels bloemenhoning 2 theelepels franse mosterd 2 pakjes dikke plakken schouderham 2 goudreinetten 1 pak aardappelpuree voor stamppot extra grof (a 2 zakjes, Maggi) 1 pot appelcompote met stukjes appel half zakje verse bieslook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Kinderkeuken

Voor het eerst gegeten in Zuid Afrika en nu eindelijk het recept gevonden in Elle Eten …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Amerikaans
Top