1. Home
  2. Community
  3. rmees
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

'Panna cotta' betekent letterlijke 'gekookte room'. het is een delicaat en gemakkelijk te maken italiaans dessert dat het beste tot zijn recht komt als je het met een warm sausje van vers fruit of chocolade serveert. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Zo n heerlijke makkelijk pasta die binnen 15 minuten op tafel staat EN ook nog is helemaal geweldig smaakt. Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Room, knoflook, kruiden en Parmezaanse kaas.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

120 g Gruyere 30 g roomboter 1 el bloem 125 ml melk 100 g gerookte achterham 4 dikke sneetjes witbrood …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

6 kabeljauwmoten - 1,6 dl sinaasappelsap - 80 ml limoensap - 2 eetlepels olijfolie - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel gekneusde groene peperkorrels - 1/2 theelepel gedroogde oregano - 1/4 theelepel komijnpoeder …  Lees verder »

1/2 krop frisee (krulandijvie) 50 g rucola 50 g veldsla 1 teen knoflook 1 1/2 el witte-wijnazijn 5 el walnotenolie mespunt dijonmosterd zout versgemalen peper 75 g walnoten, grof gehakt 4 kleine geitenkaasjes (Cabecou) of 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in 4 plakjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

* 8 grote plakken Ardennerham * 50 gram rucola * 100 gram gemengde salade * 5 sprieten bieslook, gehakt * 50 gram Boursin Knoflook & Fijne kruiden * halve meloen * 50 gram cashewnoten, grof gehakt  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

1 Atlantische zalmfilet met vel van 1,5 kg 300 g suiker 350 g fijn zeezout 20 g gemengde peperbolletjes, grof gemalen 2 eetlepels fijngehakte dille 2 eetlepels olijfolie als garnituur: enkele mooie, witte champignons 1 citroen 1 kleine venkel, in dunne ringen gesneden 100 g raketsla (rucola) 2 eetlepels fijngehakte bieslook 4 eetlepels olijfolie peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lijnen hoeft niet altijd een straf te zijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Voor ons het allerlekkerste Salade Nicoise-recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

De zomer mag wat ons betreft beginnen. Heerlijke verse gemengde sla met dadels, tuinkers en een perfecte dressing …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Waarom een sjalot: de sjalot versterkt de smaak van het gerecht. De zoete smaak van de sjalot is een goede smaakcombinatie met de iets bittere smaak van de paprika. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

14 middelgrote champignons 4 lente-uitjes, fijngehakt 1 el boter 8 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt 1 el droog broodkruim 3 el parmezaanse kaas, geraspt peper & zout Voor de Pesto: 100 - 150 gram verse basilicumblaadjes 2 teentjes knoflook gepeld 50 gram pistachenoten, geroosterd 35 gram parmezaanse kaas 1,5 dl olijfolie peper & zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

2 rijpe avacodos 1 grote tomaat sap van 1 lemoen 1 eetl. gehakte zoete ui 2 eetl. gehakte verse korianderblaadjes 1 eetl. verse rode of groene chillipeper, ontdaan van zaadjes en fijngesneden …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans
Top