1. Home
  2. Community
  3. rita-kip
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Belangrijk voor dit SUPER gerecht echt een goede wijn te nemen. Is echt een TOPPERTJE …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Weer eens wat anders dan een gekookt aardapeltje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

*1 blikje Princes Finest Corned Beef (340 gr.), of een stuk bij een vleeswarenafd. 5 eieren (m). 50 ml. melk. 1 zakje kruidenmix voor spaanse aardappelomelet9Silvo). 4 eetl.olijfolie. 1 pak miniktieltjes van Cela Vita. 4 trostomaten. 5 eetl. dressing met yoghurt. …  Lees verder »

EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE salade MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een stampot waar je zeker complimentjes voor zal krijgen bij je gezin. En wat natuurlijk ook van belang is dat het absoluut niet te veel werk is, en het een eenpansgrecht is. Dit gerecht heb ik ooit met een vriendin gemaakt en verzonnen ,`het zat ergens achter in mijn kookmappen. Maar deze week hebben we dit weer eens lekker uitgeprobeerd.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Hapje of voorgerecht. Lekker op stokbrood of een toastje. Je kunt de tonijn ook vervangen voor rode zalm. …  Lees verder »

Lekker stokbrood, zo gemaakt maar veel succes! …  Lees verder »

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig …  Lees verder »

Door het smoren wordt de prei zacht van smaak. …  Lees verder »

Een mooi, luxe en leuk brunch gerechtje wat volgens mij niet kan mislukken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

500 gram rundergehakt 2 eetlepels olijfolie traditioneel 1 tomaat 2 eieren 2 eetlepels fijngehakte peterselie 8 tortilla's peper 1 potje tacosaus 150 gram geraspte belegen kaas zout 1 zakje fijne soepgroenten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

5 plakjes bladerdeeg 5 uien 4 eetl. olijfolie 1 rookworst (350gr) 3 eieren 4 eetl. melk 150gr. belegen gemalen kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Uit mijn eigen recepten verzameling ooit op een "floppie" gezet en weer gevonden! Het is een supersimpel gerecht maar echt lekker en nog snel klaar ook! Gewoon te gebruiken als je eens weinig tijd hebt dan komt dit wel van pas. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Lekkere salade …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Zuurkool - ham - geraspte kaas, bloem en boter (of een kant en klaar kaassausje waar je extra geraspte kaas aan toevoegt)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekkere belegde broodjes voor de lijn.Schrik niet, want het zijn er veel. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

De meest calorierijke andijviestamppot die er bestaat! Maar wel ontzettend lekker. Zelfs mensen die zeggen niet van andijviestamppot te houden, smullen hiervan …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een heerlijk hapje voor bij de lunch of de borrel. Heel gemakkelijk te maken. En super lekker! Als je de plakjes in vieren snijdt heb je een heel leuk klein borrelhapje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

50 g roomboter 1 beschuit 2 struiken andijvie zout en peper nootmuskaat 200 g jongbelegen kaas (stuk) 200 g achterham (vleeswaren)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Makkelijk en heerlijk broodbeleg, dat bij alle Vlaamse beenhouwers kant en klaar gekocht kan worden ! Dit recept is voor circa 1/2 kg …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch
Top