1. Home
  2. Community
  3. rinusje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

16e eeuws streekrecept van varkenshaasje met uien-mosterd-dragon sauce …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Regionaal

Eigen familierecept voor een heerlijk satesaus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Ca 250 gr fillobladerdeeg, 150 gr suiker, 2 el sinaasappelsiroop, 1 el citroensap, 100 gr boter of margarine, 200 gr walnoten, 1 tl kaneelpoeder. …  Lees verder »

2 pakjes gemarineerde zalm ( /- 230 gr), 10 sprietjes bieslook, 4 el citroensap, 2 el olie, 2 doosjes rucolacress …  Lees verder »

Makkelijk. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Ria van Eijndhoven. Deze spread is ook lekker bij gegrilld vlees van de barbecue. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

De spekkoek kan 5-7 dagen in de koelkast worden bewaard en kan na enkele dagen zelfs beter van smaak zijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Romige knoflooksaus met komkommer …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

100 g MonChou: Verse Roomkaas 10 sprietjes bieslook tabasco 3 plakken gerookte zalm (ca. 100g) huishoudfolie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Eenvoudige sushi met zalm, krab en ei, gemakkelijk zelf te maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

750 gr ossenhaas 2 eetlepels boter peper, zout  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands
Top