St. Hubertus is de patroonheilige van de jacht. Niet gek dus dat er een melange van wildkruiden naar hem vernoemd is. Ik kwam deze mix toevallig tegen op Internet en heb er zelf een heerlijke wildgoulash mee bedacht. Wildgoulash-met-st-hubertus-wildkruiden
Deze hoeveelheid is voldoende voor ongeveer 1 kilo vlees. …
Lees verder »
Een traditioneel roomgebakje uit Lissabon.In de wijk Belem,aan de oevers van de Taag,is een cafe (Confeitaria de Belem,Rua de Belem,84,1300 Lisboa,Tel.21367423) waar de iets grotere versie van Pasteis de Nata wordt geserveerd.De gebakjes heten daar Pasteis de Belem.Onderstaand recept is goed voor ca.20 gebakjes.Bij grotere vormpjes wat minder. …
Lees verder »
Het was eventjes prachtig weer dus lekker op de Griekse tour dan maar. Dit is mijn eigen versie van Griekse kipspiesjes en Mmmm…. Oh zo lekker. Als je bezig bent en het maakt dan ruikt je hele huis naar de zomer. Eet dit met een tzatziki dip, pita broodjes en een bonte (Griekse) salade. Genoeg voor 2 personen want je blijft er van smullen. Makkelijk en snel te maken en een echte leuke weekendhap. …
Lees verder »
Dit is toch wel een overheerlijk gerecht, helemaal met warm weer. Ga deze maar eens maken, je weet niet wat je proeft, heerlijk! Dit is een feestmaaltijd die in een mum op tafel staat en makkelijker te maken is dan je denkt. …
Lees verder »
Mmmm, yummie, yammie, dit is super smullen. Na een experiment gisteren is dit mijn versie en super, super lekker juist door de aangepaste vulling. Was een gok, maar die was dik de moeite waard en deel ze want dit is wel het allerlekkerste balletje dat ik onlangs gemaakt heb. Ik zou zeggen- kali orexi !! …
Lees verder »