Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. riawes
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Montignac fase 1 en 2. koolhydraat maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Montignac

Als ik dit vertaal naar het Nederlands klinkt het lang zo lekker niet. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Engels

Een traditioneel roomgebakje uit Lissabon.In de wijk Belem,aan de oevers van de Taag,is een cafe (Confeitaria de Belem,Rua de Belem,84,1300 Lisboa,Tel.21367423) waar de iets grotere versie van Pasteis de Nata wordt geserveerd.De gebakjes heten daar Pasteis de Belem.Onderstaand recept is goed voor ca.20 gebakjes.Bij grotere vormpjes wat minder. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Portugees

Griekse basis recepten, Oktapodi. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Macarons maak je makkelijk zelf met de Magimix. …  Lees verder »

1 eetl. olijfolie 1 ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, geperst 1 kleine groene paprika, in blokjes 1 rode Spaanse peper, zonder zaadjes, fijngehakt 250 g rundergehakt 1/2 theel. gemalen komijn (djinten) 1 eetl. bloem 1/2 theel. paprikapoeder 2 eetl. tomatenpuree 2 eetl. rozijnen 2 eetl. geschaafde amandelen 1 pak diepvriesbladerdeeg, ontdooid 1 ei 1 eetl. melk (Melkan) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

De klasieke surf en turf op de BBQ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

Het was eventjes prachtig weer dus lekker op de Griekse tour dan maar. Dit is mijn eigen versie van Griekse kipspiesjes en Mmmm€. Oh zo lekker. Als je bezig bent en het maakt dan ruikt je hele huis naar de zomer. Eet dit met een tzatziki dip, pita broodjes en een bonte (Griekse) salade. Genoeg voor 2 personen want je blijft er van smullen. Makkelijk en snel te maken en een echte leuke weekendhap. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een stoofpotje van kabeljauw, sjalotjes, champignons,tomaten, room en kruiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

2 blikjes makreelfilet, naturel 1/2 rode peper, fijngehakt 1/2 cm geraspte verse gember 1 teentje knoflook, geperst sap van 1/2 citroen zout versgemalen peper (olie) …  Lees verder »

Koffie, Anders …  Lees verder »

50 g hazelnoten 3 eieren 250 g suiker 250 g bloem 1 tl kaneel 1 tl anijszaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Regionaal

Recept was in december nog op de televisie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Dit is toch wel een overheerlijk gerecht, helemaal met warm weer. Ga deze maar eens maken, je weet niet wat je proeft, heerlijk! Dit is een feestmaaltijd die in een mum op tafel staat en makkelijker te maken is dan je denkt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Mmmm, yummie, yammie, dit is super smullen. Na een experiment gisteren is dit mijn versie en super, super lekker juist door de aangepaste vulling. Was een gok, maar die was dik de moeite waard en deel ze want dit is wel het allerlekkerste balletje dat ik onlangs gemaakt heb. Ik zou zeggen- kali orexi !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Zes bijzondere kruidenboters. Het eerste recept is van mijzelf, de andere vijf van ZTRDG …  Lees verder »

P.p. ± 570 kcal / 18 g eiwit / 41 g vet waarvan 19 g onverzadigd / 32 g koolhydraten. Tip: Graskaas is kaas van de melk van koeien die na de winter weer voor het eerst buiten vers gras eten. De kaas heeft een zachte romige smaak en is verkrijgbaar bij veel supermarkten, op de markt en bij de kaasspecialist. Leg de kaas 30 min. in de diepvries. De kaas is dan steviger en raspt makkelijker. …  Lees verder »

Dit is geen gewone kruidenboter, dit is super kruidenboter met een ster. Er zijn diverse restaurants die ze zo presenteren. Ik was onlangs jarig en heb voor iedereen vele hapjes gemaakt er was van alles. Deze is heel universeel, je kan er van alles mee doen. Bak er je biefstukje in, vul er paddenstoelen mee op, leg op de entrecote, bak er je lamskoteletten in, smeer op broodjes, bak er vis of krielaardappel in of vul er grote aardappels mee. Proef zelf maar. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel
Top