1. Home
  2. Community
  3. riawes
  4. Kookboek La Vie D'Or
Kookboek "La Vie D'Or "

Diverse soorten sla verse kruiden, zoals kervel, peterselie, bieslook, hysop lente-ui appels walnoten Bouquet des Moines (Val-Dieu kaas), een halve per persoon walnotenolie appelstroopvinaigrette (zie recept) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Deze terrine serveren we in blokjes bij de aperitief of in dunne plakjes op de boterham. Deze typische Bourgondische terrine van ham en groenten is tevens dé klassieker voor een koud buffet! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Heerlijk eendeborst gerecht. Door de peer e cht anders dan anders! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een heerlijke saus bij rood vlees uit het Franse plaatsje Beaune............. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Lekker camping lichte maaltijd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Voorgerecht voor 4 personen; Van : "Nynke" …  Lees verder »

Ham in witte wijn saus uit de Bourgogne. Dit recept hem ik meegenomen van een zalige vacantie in Frankrijk. Dit heb ik op de verjaardag van mijn oudste zoon gegeten. Heerlijk dus. Het was een voorgerecht, maar kan ook heel goed als hoofdgerecht! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

1 kg aardappelen iets kruimig, schoongeboend 1 pakje ontbijtspek (plakjes, ca. 125 g) 2 x 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 3 el olijfolie 1 tl zeezout grof …  Lees verder »

Ik houd van pannenkoeken, pancakes en Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden.... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Marokkaans

2 eetl. olijfolie 2 sjalotjes, in ringen 1 doosje kerstomaatjes, gehalveerd 1 theel. suiker 1 eetl. balsamicoazijn zout en versgemalen peper 4 plakjes hartige-taartdeeg 100 g brie 20 g geschaafde amandelen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Heerlijke biefstuk op z?n chinees bereid. …  Lees verder »

Top