1. Home
  2. Community
  3. riawes
  4. Kookboek La Trappe recepten
Kookboek "La Trappe recepten"

Dit gerecht is heeft winterse smaken zoals bospaddenstoelen en knolselderij. Perfect in combinatie met winterstout, besteld bij Beerwulf.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Runderstoofpotje gegeten bij de abdij Koningshoeven, zo lekker dat ik dit ook graag wilde maken maar dan in de Slowcooker. Dus meerder recepten en bereidingswijze gelezen en een combi gemaaktvan vele recepten Het is heel lekker geworden maar iets minder zoet en een andere vleesstruktuur. Ik heb riblappen gebruikt, die uiteindelijk wat uit elkaar vielen. Bij de abdij was het vlees zacht en zoeter meer een compact stukje, dus denk ander vlees. Dit stoofpotje deed me lichterlijk aan zuurvlees denken Halverwege heb ik geproefd en heb ik er ontijtkoek, een buillonblokje en 2 laurierbladen en 2 extra kruidnagels  en een flinke schep appelperenstroop en een kneep milde mosterd toegevoegd, die staan niet op de foto met ingredienten …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Antwerpen is een Bourgondisch paradijs. In de stad zijn veel verschillende keukens terug te vinden waar je heerlijk kunt eten. Maar naast de vele restaurants zijn er natuurlijk ook de befaamde frietkotten. Vooral in combinatie met Vlaams stoofvlees zijn de Belgische frieten verrukkelijk. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Vandaag voelde ik me net een tovenaar maar er waren een paar verschillen. In plaats van dat ik het konijn UIT de hoed toverde, ging het konijn IN de pan. Ik had geen toverstok maar een pollepel en het "grote spreukenboek" was in werkelijkheid het kookboek "Mario`s Vlaamsche Keuken". Ik toverde een heerlijk gerecht op tafel namelijk Konijn op z`n Vlaams Misschien komt het wel omdat het restaurant "de Vlaamsche Pot" (in Brugge) er zo sprookjesachtig en betoverend uit ziet........... Dit is inmiddels het 2e recept uit het kookboek van Mario Cattoor en wie weet volgen er nog wel meer N.B. Voor mensen met het "Flappiesyndroom": je kunt dit recept ook heel goed maken met varkensvlees. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch
Top