1. Home
  2. Community
  3. riawes
  4. Kookboek Vega
Kookboek "Vega"

Zelfs ik als vleeseter vindt dit prima te haggelen , prima voor een flexdagje of als je vega vriendjes en vriendinnetjes komen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een lekkere vega-burger waar je eindeloos mee kunt variëren! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Leuk om zelf uit te proberen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Toen ik binnen mijn netwerk eens om vegetarische recepten vroeg kreeg ik dit verrassende recept van Yvonne. Eerlijk? Ik vind het nog lekkerder dan echte shoarma. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Een Koreaans nationale gerecht die als ingrediënt in vele Koreaanse gerechten worden gebruikt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Koreaans

Courgetti met notenballetjes is koolhydraatarm en vegetarisch. De klassieke spaghetti met tomatensaus en ballen in een modern en gezond jasje!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

4 struikjes witlof. 2 rode pepers. 2 eetl wokolie. 2 cm gemberwortel (geschild en fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 zak tijgergarnalen (diepvries 500 gram) ontdooid. klein bosje koriander fijngesneden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Combineer filodeeg met ricotta, geitenkaas en parmezaan voor een bijzonder lekkere kaastaart met een frisse twist van courgette en munt. Beleg de bovenkant van de taart eventueel met dunne plakken courgette voor een extra feestelijke taart. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

http://www.gezonddooreten.nl/2016/01/17/salade-met-sinaasappel-avocado-en-parmezaanse-krullen/Een heerlijke salade met sinaasappel, avocado en Parmezaan krullen. De hazelnoten maken de smaak compleet. En laat je de Parmaham achterwege, dan is het een perfecte vegetarische salade of voorgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Lekker voorgerecht in vegetarisch diner. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Een verassing als je het proeft …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

500 gram aardappelen 250 gram wortelen 250 gram uien Bakje Hoemoes Koriander en Limoen Falafel 1 blokje groentebouillon Peper Zou …  Lees verder »

Voorgerecht van gevulde pannenkoekjes …  Lees verder »

  • Arabisch

Onlangs schreef MAZA een wedstrijd uit voor 'het favoriete MAZA-borrelhapje'. Deze makreelhapjes met hoemoes en rode biet van E. Dijkman zijn verkozen tot de nummer 1 van deze actie!  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Arabisch

Super lekker deze ovenschotel. Gemaakt voor ons nichtje die vegetarisch eet. Mijn man die dol is op vlees miste deze keer ook het vlees niet. Door de roomkaas krijgt de spinazie een heerlijke smaak. Door de gestampte aardappelen gaan de gebakken paddenstoelen en de gebakken Indische uitjes die daardoor wat bite geven aan de ovenschotel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Door het roosteren van de ui krijg je een heerlijke diepe, ietwat zoete smaak, in combinatie met de bite van de nootjes, het zure van de dressing en het romige van de geitenkaas een echte smaaksensatie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Wil je ze serveren bij de aperitief?Maak er dan kleine bolletjes of burgertjes van, succes verzekerd.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Dit recept uit "Jane Grigson Groentekookboek" is weer een van die verrassingen die ik regelmatig in dit uitstekende boek, en wat mij betreft een van de betere groentekookboeken, aantref. Een aanrader dus voor iedereen die iets bijzonders wil maken met bieten. …  Lees verder »

* 6 ons kabeljauwhaasje * 2 eetl. kappertjes * blikje tonijn op olie * peper * provençaalse kruiden * 3 tenen knoflook * 2 grote vleestomaten * 2 witte boterhammen (of stuk turks brood in grove brokken) * eventueel een blikje ansjovisfilet * geraspte kaas …  Lees verder »

2 lange courgettes van 180 gram 1 el olijfolie 200 gram verse schapenkaas 4 el kwark 1 klein bosje rucola 4 trostomaten 2 el olijfolie, koud geperst 2 el balsamicoazijn 1 prei 12 zwarte olijven 1 el basilicum tijm 1 teen knoflook chilivlokken zeezout peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal
Top