1. Home
  2. Community
  3. riawes
  4. Kookboek Mediteraan
Kookboek "Mediteraan"

Vleesrolletjes gevuld met pancetta, Parmezaanse kaas en kruiden. Je kunt er een gehele maaltijd van maken door pasta te koken en een saus van doperwten, cherrytomaatjes, pancetta en witte wijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

~Lekker bij een glaasje griekse wijn~Dit recept is goed voor een grote pot olijven~ …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Een overheerlijk eenpansgerecht; het recept heb ik van een vroegere buurvrouw. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Turks

Al experimenterend heb ik een heel lekkere marinade gemaakt, echt een aanrader! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Fusion

Echt een lekker toetje. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een heerlijk dessert voor een warme zomeravond, of bij een picknick. Maar in de winter smaakt het ook prima (rijpe meloenen lijken er wel altijd te zijn). Dit is zo simpel dat het woord `recept` een overdrijving is. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Wij vinden deze grove,lichtrose spread helemaal geweldig! …  Lees verder »

Kip in combinatie met aubergine, tomaat en kaas en geserveerd met couscous... heerlijk zuiders. De Verstegen Mini Kruidenmix met zeezout voor Couscous en Tagine geven aan dit gerecht een Mediterraanse toets. Dit gerecht is dan ook zeer lekker met couscous of rijst. Serveer met een salade en een yoghurtdressing. De pijpajuin kun je vervangen door verse koriander of muntblaadjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Een heerlijke Méze serveer in combinatie  met Kalamata olijven en een Tuna saláta als voorgerecht. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Na heel veel maken en toevoegen en weglaten van ingredienten is dit mijn ALTIJDSUCCESRECEPT voor een heerlijke tapenade! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een eenvoudig en fris hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Kruidige olijvenspread met gegrilde citroen is snel en makkelijk zelf te maken. Dit zelfgemaakte smeersel is heerlijk met Turks brood of geroosterde pitabroodjes.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Een frisse salade in de vasten perode. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Dit chique Franse stoofgerecht maak je nu in witte wijn én lekker goedkoop! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Na vele varianten val ik altijd terug op deze Gazpacho Andaluz. Een pittig, licht verteerbaar soepje die je ijskoud serveert. Lekker verfrissend op warme zomerdagen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Heerlijk als tapas, op brood, buffet, bijgerecht of zo. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Dit is een erg lekker en makkelijk, maar vooral ook gezond recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lolly van Parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans
Top