Vleesrolletjes gevuld met pancetta, Parmezaanse kaas en kruiden. Je kunt er een gehele maaltijd van maken door pasta te koken en een saus van doperwten, cherrytomaatjes, pancetta en witte wijn. … Lees verder »
- 30-60 min.
- Italiaans
Vleesrolletjes gevuld met pancetta, Parmezaanse kaas en kruiden. Je kunt er een gehele maaltijd van maken door pasta te koken en een saus van doperwten, cherrytomaatjes, pancetta en witte wijn. … Lees verder »
~Lekker bij een glaasje griekse wijn~Dit recept is goed voor een grote pot olijven~ … Lees verder »
Een overheerlijk eenpansgerecht; het recept heb ik van een vroegere buurvrouw. … Lees verder »
Al experimenterend heb ik een heel lekkere marinade gemaakt, echt een aanrader! … Lees verder »
Echt een lekker toetje. … Lees verder »
Een heerlijk dessert voor een warme zomeravond, of bij een picknick. Maar in de winter smaakt het ook prima (rijpe meloenen lijken er wel altijd te zijn). Dit is zo simpel dat het woord `recept` een overdrijving is. … Lees verder »
Wij vinden deze grove,lichtrose spread helemaal geweldig! … Lees verder »
Kookclub Hayley Ann novmber 2008 … Lees verder »
Heerlijke, slanke ovenschotel met kip, olijf en tomaat. … Lees verder »
Kip in combinatie met aubergine, tomaat en kaas en geserveerd met couscous... heerlijk zuiders. De Verstegen Mini Kruidenmix met zeezout voor Couscous en Tagine geven aan dit gerecht een Mediterraanse toets. Dit gerecht is dan ook zeer lekker met couscous of rijst. Serveer met een salade en een yoghurtdressing. De pijpajuin kun je vervangen door verse koriander of muntblaadjes. … Lees verder »
Een heerlijke Méze serveer in combinatie met Kalamata olijven en een Tuna saláta als voorgerecht. … Lees verder »
Na heel veel maken en toevoegen en weglaten van ingredienten is dit mijn ALTIJDSUCCESRECEPT voor een heerlijke tapenade! … Lees verder »
Een eenvoudig en fris hoofdgerecht … Lees verder »
Kruidige olijvenspread met gegrilde citroen is snel en makkelijk zelf te maken. Dit zelfgemaakte smeersel is heerlijk met Turks brood of geroosterde pitabroodjes. … Lees verder »
Een frisse salade in de vasten perode. … Lees verder »
Dit chique Franse stoofgerecht maak je nu in witte wijn én lekker goedkoop! … Lees verder »
Na vele varianten val ik altijd terug op deze Gazpacho Andaluz. Een pittig, licht verteerbaar soepje die je ijskoud serveert. Lekker verfrissend op warme zomerdagen! … Lees verder »
Heerlijk als tapas, op brood, buffet, bijgerecht of zo. … Lees verder »
Dit is een erg lekker en makkelijk, maar vooral ook gezond recept. … Lees verder »
Lolly van Parmezaanse kaas. … Lees verder »