Makkelijk te maken receptje (zo ziet het er overigens niet uit... en daar houden we nog meer van ;-). Maar over heerlijk!!! Serveer het garnalenpotje met een versgebakken (stok)broodje, zodat je de stukken er lekker in kunt dompelen... succes verzekerd!!!!
Je kunt dit `potje` van te voren klaar maken, doe wat folie om de potjes. En zet weg voor gebruik. Ideaal! …
Lees verder »
60 g gepelde walnoten
1,5 el olijfolie
klein trosje druiven (pitloos)
1 kleine appel
1 kleine ui
1 kropje eikenbladsla
1 tl notenolie
2 of 4 sneetjes muesli- of rozijnenbrood
150 g verse geitenkaas
2 takjes tijm of 1 tl gedroogde
2 tl honing
zout
ca. 1 dl (mosterd-)vinaigrette …
Lees verder »
Uit de Glutafin receptenmap voor de decembermaand. Mijn man maakt deze overheerlijke flappen ( zoals wij ze noemen) al jaren achtereen met Oudjaar. …
Lees verder »
Het in reepjes gesneden vlees van rund, lam of varken leent zich goed voor roerbakgerechten.. Je kunt het reepjesvlees ook eerst in een lichte bouillon garen en eventueel tot verder gebruik in de diepvries opslaan. Deze salade is er een voor op brood. …
Lees verder »
19 Augustus is riasara jarig, ter ere van haar verjaardag moet ik van Anja de rode pitbulteckel een recept plaatsen.Daarom dit bespaar recept. …
Lees verder »