1. Home
  2. Community
  3. rhune
  4. Kookboek Aziatisch
Kookboek "Aziatisch"

6 coquilles 1 kleine bosui 2 tn knoflook 1/3 spaanse peper (zonder zaadjes) 3 bolletjes stemgember 1 tl goela djawa 2 el soya light 1 el mirin sap van 1 limoen  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

4 mini-paksoi 2 bolletjes stemgember 2 el chili-saus 1 el mirin 1 tl sesam-olie 1 el light soyasaus 1 teen knoflook 1 el sesamzaadjes  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

2 dikke, stevige stukken verse kabeljauw 150 gram per stuk 3 lente-uitjes 1 teen knoflook 1 tl sambal badjak 1,5 dl groentebouillon 1 el fijngesneden korianderblaadjes 1 blaadje djeroek peroet 1 el olie  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

300-350 gram bieflappen 2 tenen knoflook 2 el nam pla (Thaise vissaus) 2 lente-uitjes noedels 1 el olie 1 tl sesamolie 1 el gesneden korianderblaadjes sap van een halve limoen 150 gr taugé  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

300-400 gr varkenshaas 1 kleine ui 2 tenen knoflook 1 cm gemberwortel 1 tl sambal oelek 1 bolletje stemgember 6 el ketjap manis 1 paksoi 1 el olie  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

komkommer ong. 300 ml japanse rijstazijn 2 sjalotjes 1 el fijne suiker 1 tl zout 1 el gedroogde chiliringen  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Aziatisch

4 bosuitjes 4 teentjes knoflook 250 gram zeer fijne champignons groene paprika el arachideolie tl sesamolie el zwartebonensaus  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

* 500 gram kipfilet * 500 gram gezeefde tomaten * 100 gram fijngesneden ui * 4 fijngesneden tenen knoflook * 1 theelepel korianderpoeder * 1 theelepel gemberpoeder * 1 theelepel gemalen komijn * 2 theelepels fijngesneden gedroogde pepertjes (piri-piri)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

varkensschnitzels 2 eetlepels sambal 1 eetlepel zoete ketjap 3 tenen knoflook 1 ei paneermeel of beschuit  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

250 gram shanghai-paksoi stuk of 10 middelgrote garnalen handje ongezouten casewnoten eetlepel sambal oelek 5 tenen knoflook 1 fijn gesneden ui eetlepel zoete ketjap  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

300 gram Japanse aubergine 200 gram rundersaucijsjes 3 tenen knoflook, fijngesneden stukje gember (3cm) fijn gesneden fijn gesneden ui 100 gr. 1 - 1,5 dl. water eetlepel korianderpoeder 1 theelepel fijngesneden gedroogde pepertjes (piri piri) eetlepel zoete sojasaus  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

300 gram sperziebonen (gebroken) 3 fijngesneden tenen knoflook 2 cm fijngesneden gemberwortel 100 gr fijngesneden ui 1 eetlepel zoete ketjap 1 eetlepel goela dwaja (of honing) 50-100 gr taugé 1 eetlepel sesamzaadjes  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch
Top