1. Home
  2. Community
  3. rgeerinck
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

24 grote schoongemaakte garnalen met staart6 geperste tenen knoflook1-2 fijngehakte rode pepers250 ml olijfolie60 gr.boter2 el gehakte peterseliepeper en zout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een slanke,fruitige, vezelrijke ontbijtshake …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen (diepvries) 1 kg trostomaten 1 ? 2 eetl. sambal 1,25 ml zure room of cr?me fra?che 6 teentjes knoflook 50 g boter of 5 eetl. olijfolie 2 eetl. gedroogde Proven?aalse kruiden peper zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Met dit recept scoort U altijd ...alleen al de saus die onder de gegratineerde kaas zit is keilekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Paprika's gevuld met gehakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

20 gambas (naar keuze = gepeld) 3 tenen knoflook 2 eetl. cognac 4 eetl. olijfolie 1 theel. paprikapoeder 1 eetl. fijngehakte peterselie 1 mespuntje cayennepeper snuifje zout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk. Ik heb het recept gekregen van een kennis uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik in de loop van de tijd wel e.e.a. aangepast. Iedereen die deze goulash proeft wil het recept. Dus maken! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

1,5 kg aardappelen, 400 gr. varkensreepjes naturel, 4 eetlepels zonnebloemolie, 2 teentjes knoflook, 1 klein blikje tomatenpuree 70 gr.,150 ml melk, 400 gram gesneden andijvie, 1 bekertje zure room. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

350 g mager doorregen spek in blokjes 4 gehakte sjalotten 1/2 glas droge witte wijn (of bouillon) 500 g korte deegwaren naar keuze 3 losgeklopte eieren 100 g geraspte Parmezaanse kaas Vers gemalen zwarte peperzout …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

* 500 g rundvlees * 2 uien * 3 tenen knoflook * 250 g champignons * 25 g margarine * 1 zakje Knorr Mix voor Stoofpotje * 125 ml room * versgemalen zwarte peper * 2 el gehakte peterselie, om te garneren …  Lees verder »

 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit gehaktbrood wordt koud geserveerd en kan dus een dag van tevoren worden klaargemaakt. …  Lees verder »

Een lekker bijgerecht op basis van broccoli aardappel, heel erg lekker met zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Spinaziestamppot met spekjes en kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Het is weer bijna zover, dus dit receptje is zeer toepasselijk! Deze salade kan als stevig lunchgerecht gegeten worden maar kan ook als de ingredienten verhoogd worden als hoofdgerecht gebruikt worden op een zomerse warme dag!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

6 lapjes bladerdeeg (diepvries) 350 g witlof 2 sjalotjes of 1 ui 1 dikke plak ham van 150 gram 25 g boter of 2 eetl. olijfolie 3 eieren 1 dl kookroom 1 theel. paprikapoeder versgemalen peper zout 100 g geraspte oude kaas …  Lees verder »

750 g runderlappen 1 eetl. paprikapoeder peper zout 2 uien 200 g salami 50 g boter 2 eetl. olijfolie 3 dl bouillon (van tablet of uit pot) 300 g geschrapte worteltjes 20 zwarte olijven 450 g tuinbonen (diepvries) 3 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Spaans
Top