Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver. … Lees verder »
- 30-60 min.
- Marokkaans
Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver. … Lees verder »
De echte sudderlapjes zoals oma ze vroeger maakte. … Lees verder »
Het is een bewerkelijk gerecht, dat geef ik toe, maar man, man, man, wat is dit lekker!!! … Lees verder »
Vereenvoudigde versie maar heel erg lekker, zelfs doorgewinterde roti liefhebbers vinden deze variant heerlijk. … Lees verder »
In plaats van die bewerkelijke pannenkoeken zelf te maken, kan je kant-en-klare roti bij de toko kopen. Of gebruik wraps. Dat scheelt veel tijd, wat je kan gebruiken voor aandacht over het hele menu, je familie (en cadeautjes?). Halveer ze, want Surinaamse gerechten zijn niet bepaald lichte kost. Deze masala kip staat bij ons regelmatig op het menu. … Lees verder »
Ik had zin in een variatie op de gewone hutspot. Dit kwam eruit en wat nu: ik maak hutspot nooit meer anders, want dit is veel lekkerder! … Lees verder »
Het is een "echt Frans "gerecht, dat heerlijk is geserveerd in een diep bord, waarna je met stokbroodin de saus kunt dopen maar ook met aardappelpuree, rode kool en appelmoes is het een heerlijk feest! Je kunt de ingredienten makkelijk aanpassen en wat over is kun je invriezen.Als je dit een dag van te voren maakt smaakt het nog lekkerder en als je dan bezoek krijgt hoef je tenminste niet de hele tijd in de keuken te staan. … Lees verder »
1 liter water 2 bouillonblokjes 1/2 fijngesneden prei 2 takjes peterselie 2 takjes selderie 2 fijngesnipperde uien 2 uitgeperste teentjes knoflook klontje boter 1 kilo kaas snufje peper 1 el. maizena … Lees verder »
Dit is een zonnige, feestelijk kaasfondue die ook tijdens vakanties gegeten kan worden. Gebruik ervoor liefst mousserende witte wijn. … Lees verder »
Heerlijk op een herfstachtige- of winter avond maar ook niet verkeerd in de lente. Lekkere kaasfondue eindeloos te varieren met buitenlandse kazen (lichter op de maag doordat er melk in zit). … Lees verder »
Een zomerse recept uit Zuid- Afrika. … Lees verder »
Maaltijdsoep … Lees verder »
250 gr gekookte kipfilet2 perziken1/2 rode paprika1 sjalotje 1/2 citroengemberpoeder1/2 dl mayonaise1 selderijstengel mosterdpoederpaprikapoeder2 eetl geklopte slagroom, ongezoet zoutpeper … Lees verder »
Ik vind dit altijd een genot om te maken,alleen die heerlijke geur al die zich verspreid door je huis.Dat is toch een ouderwets vertrouwd gevoel!! … Lees verder »
Lekker zacht vlees in een pittige saus, een eenpansgerecht … Lees verder »
1 rode handappel, gewassen 1 groene handapel,gewassen 2 el. citroensap 1/2 honingmeloen, zaad en schil verwijderd 150 g. fromage frais 1 el. tomatenpuree paar druppels tabasco 50 g. lollo rosso-slablaadjes 250 g. gepelde grote garnalen. … Lees verder »
60 gr. gerookte zalm - 12 kleine blaadjes witlof - 3 el olijfolie - 1 el citroensap (vers) - witte peper … Lees verder »
24 grote rauwe mosselen- 1 teentje knoflook en 24 plakjes ham. … Lees verder »
- 2 grote rode paprika?s - 4 eetlepel olijfolie - ? citroen - 150 gram zachte geitenkaas - 2 takjes verse oregano - peper - cocktailprikkers … Lees verder »
Een heerlijke TAPAS waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken!! … Lees verder »