1. Home
  2. Community
  3. reneeoskam
  4. Kookboek Afrikaans
Kookboek "Afrikaans"

* 12 lamskarbonaatjes * 1.5 eetl vers, grof gemalen komijnzaad * 1.5 theel paprikapoeder * 0.25 theel cayennepeper * 1 eetl grofgemalen zeezout * 30 gr gesmolten boter  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Marokkaans

4 lamsschenkels of 1,1 kg lamsvlees in blokjes; 1 eetlepel bloem, plus extra voor het bestuiven; 80 ml olijfolie; 2 uien, gehakt; 3 tenen knoflook, geperst; 2 theelepels gemalen koriander; 2 theelepels gemalen komijn; 1 theelepel gemalen gember; 1½ theelepel paprikapoeder; 2 theelepels harissapasta of gehakte rode peper; 2 eetlepels suiker; 1½ liter warme lamsbouillon of runderbouillon; 1 stuk ingemaakt citroen, schil gehakt, witte deel en vruchtvlees verwijderd; 1 blik tomatenblokjes, à 400 gram; enkele saffraandraadjes; 250 gram pruimen zonder pit; 3 eetlepels grof gehakte korianderblaadjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans
Top