1. Home
  2. Community
  3. redheadblueeyes
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

De meeste mensen hebben ze bij de Chinees gegeten maar weten niet hoe zelf die knapperige,zoete banaantjes moeten maken lekker en eenvoudig …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 portobello paddestoelenwat geraspte pardano kaasgedroogde tijmgedroogde basilicum125 gram creme fraichegedroogde chilipeper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Een heerlijk knoflookgerecht voor de liefhebber. …  Lees verder »

Runderrolletjes gevuld met ham kaas en ei …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Met specerijen gekruide eendenborstfilets, rose`gebakken en geserveerd met frisse sinaasappelsaus en knapperige groen groenten. …  Lees verder »

EEN HEERLIJKE TAART DIE HET HELE JAAR DOOR SMAAKT. …  Lees verder »

Lekker met in de schil gekookte aardappeltjes en een groente naar keuze.Of bij een pastagerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Argentijns

En niet alleen er mooi uit ziet. Maar gewoon super lekker is. Ook weer zo?n borrelhapje die je makkelijk kan invriezen. Ik serveer deze menig maal als amuse op een lepel of leuk amuse bordje!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Zo?n heerlijke borrelhap of heerlijk bij een buffet …  Lees verder »

Verrassend lekkere ei-hamsalade voor op lekker knapperig stokbrood. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijk pittig gekruid eenpansgerecht met groene pepers en knoflook.(Chilipepers) Een beetje van mijzelf en een beetje van "Wat eten we vandaag." …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

12-16 mooie middelgrote St-Jacobsschelpen -2 dl visbouillon -2 dl witte wijn -250 g groentejulienne (wortel, prei, -bleekselderij)- boter- 1 dl -champagne of andere droge witte mousseux -peperkorrels -2 eidooiers -peper en zout Verder: -dilletakjes -1 tomaat -2 hardgekookte kwarteleitjes -1 el zalmeitjes  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

2 teentjes knoflook ? 700 g rode uien ? 300 g spaghetti ? 2 blikjes ansjovisfilets in olijfolie (a 46 g) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1 dl droge witte wijn ? 4 eetlepels kappertjes  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

1 venkelknol -1 ui fijngehakt -1 teentje knoflook fijngehakt -1 eetlepel olijfolie -1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep -1 kruidenboeket (tijm, peterselie, laurier) -200 g zalmfilet in blokjes -200 g scholfilets in reepjes -200 g gekookte mosselen -100 g gepelde Hollandse garnalen -soepcroutons …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

* 4 eetlepels olijfolie * 700 gram middelgrote champignons * zout en versgemalen zwarte peper * 1 middelgrote ui * 4-6 teentjes knoflook * 1 eetlepel venkelzaad * 1 eetlepel gedroogde basilicum * 2 theelepels gedroogde majoraan * 250 gram gepelde Italiaanse tomaten (blik) * 2,5 dl rode landwijn * 4 eetlepels Balsamico azijn * gehakte peterselie als garnering …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans
Top