1. Home
  2. Community
  3. receptenhoekje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een romige soep heerlijk van smaak door de verse roomkaas met kruiden,en dat maakt dat deze anders is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een stampot waar je zeker complimentjes voor zal krijgen bij je gezin. En wat natuurlijk ook van belang is dat het absoluut niet te veel werk is, en het een eenpansgrecht is. Dit gerecht heb ik ooit met een vriendin gemaakt en verzonnen ,`het zat ergens achter in mijn kookmappen. Maar deze week hebben we dit weer eens lekker uitgeprobeerd.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

Een overheerlijk ouderwets recept wat mijn moeder ooit eens van een echt oud Indonesich vrouwtje heeft gekregen, lekkerder kan bijna niet!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

HEERLIJK! Als je hem een keer zelf hebt gemaakt, lust je nooit meer knoflooksaus uit een flesje! …  Lees verder »

250 gr boter of margarine 400 gr suiker 500 gr bloem 2 dl water 2 eieren 10 gr vanillesuiker ? theelepel gemalen kaneel …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Regionaal

2 stevige zachtzure appels 25 g boter 75 g gerookte spekreepjes (C1000 Vers) 1 ui, gesnipperd 300 g kalfsreepjes peper, zout 1 zakje aardappelpuree (pak a 2 zakjes, Maggi) 3 dl melk (?s Lands Beste) 1 pot Hak rode kool met appeltjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Regionaal

Mijn sla dressing wordt gemaakt van olie, mosterd, vloeibare zoetstof (of suiker) en veel knoflook. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

De dressing bestaat uit, olie, roomkaas, azijn, vleesbouillon, suiker en peper en zout. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Heerlijk aperitiefhapje MOET EEN NACHT IN DE FRIGO …  Lees verder »

VOOR JE BROODBAKMACHINE …  Lees verder »

300 g peultjes==1 rode peper==250 g mie==3 eetlepels zonnebloemolie==1 schaaltje Tivall roerbakstukjes (175 g)==1 zak Thaise roerbakgroentemix (400 g)==2 eetlepels limoensap==200 ml kokosmelk  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Dit gerecht heb ik eens voor Harry(mijn man) gemaakt ,en hij vond het zo lekker vandaar de naam Harry's Special …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees
Top