Lekker snel voor doordeweeks: een eenpansgerecht met voorgekookte krieltjes, tuinboontjes uit de diepvries en blokjes kalkoenfilet! … Lees verder »
- 10-20 min.
- Nederlands
Lekker snel voor doordeweeks: een eenpansgerecht met voorgekookte krieltjes, tuinboontjes uit de diepvries en blokjes kalkoenfilet! … Lees verder »
300 g frambozen (diepvries) 6 blaadjes gelatine (rood) 1 vanillestokje 250 ml zoete witte wijn (dessertwijn) 400 ml slagroom 100 g witte chocolade 100 g suiker … Lees verder »
4 eieren, 90gr suiker, zout, 2 zakjes vanillesuiker, 60gr bloem, 40gr ma?zena, 4el rode bessenjam, 80gr geschaafde amandelen, 300gr rode bessen, 4 blaadjes rode gelatine, 2el citroensap, lievevrouwebedstro. … Lees verder »
200 g gerookte zalm 100 g huttenkase 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel dille (vers of diepvries), fijngesneden 75 g waterkers 4 eieren (medium) versgemalen citroenpeper … Lees verder »
Boontjes, een zomers gewas, kun je met een paar ingredi?nten omtoveren tot een ware hoofdmaaltijd. Dit Griekse gerecht is vegetarisch en laat alle ingredienten tot hun recht komen. … Lees verder »
Met en zonder broodbakmachine te bereiden. … Lees verder »
Olie om in te vetten 1 kg vastkokende aardappelen zout 100 g boter 1 bekertje creme fraiche (125 ml) of zure room 1 eetl. honing 3 eieren 1 theel. fijngehakte verse tijm (vers of diepvries) 150 g geraspte (harde) geitenkaas … Lees verder »
2 uien 1 wortel 3 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 500 g gehakt, half-om-half 1 blik gepelde tomaten (800 g) peper zout 1 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (oregano, basilicum, tijm) vers of diepvries of 1 theel. gedroogd ca. 250 g lasagnevellen voor de witte saus: 50 g boter 50 g bloem 0,5 l melk 100 g geraspte (parmezaanse) kaas … Lees verder »
500 varkensfricandeau zout peper 3 eidooiers 50 g geschaafde amandelen 100 g boter of margarine … Lees verder »
… Lees verder »
JAAAAAA.. hij heeft er ook zin in. … Lees verder »
500 gram kalfslappen (of vhamlappen) witte peper zout bloem 1/2 dl olijfolie 1 teentje knoflook laurierblad 1/2 theelepel oregano 1,5 dl witte wijn 500 gram ontvelde tomaten (vers of uit blik) 1 eetlepel gehakte peterselie … Lees verder »
4 pasteibakjes 40 g boter of margarine 3 gesnipperde sjalotjes 250 g andijvie in reepjes 1 theel. kerriepoeder 40 g bloem 2,5 dl ontvette kippenbouillon 1 dl slagroom 300 g gaar kippenvlees in stukjes of kipvleeswaren of gerookte kip in blokjes 50 g gewelde rozijnen zout peper fijngeknipte tuinkruiden … Lees verder »
2 eieren 2 eierdooiers 0.5 vanillestokje 120 gr. suiker 250 gr. braam 0.2 l. slagroom 1 sch. cr?me de cassis 1 tl. vanillesuiker Munt, verse … Lees verder »
3 blaadjes gelatine 2 pakjes Monchou (a 100 gr) 75 gr witte basterdsuiker 125 ml slagroom 250 ml hete sterke koffie 2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria 1 pak lange vingers 1 eetl cacaopoeder … Lees verder »
4 plakken diepvries bladerdeeg 300 g. gerookte zalm in dunne reepjes 300 g. sourcream 2 eieren 2 el gehakte verse dille versgemalen peper zout Voor de garnering: 4 citroenpartjes wat slablaadjes takjes dille … Lees verder »
4 kipfilets, elk van ca. 100 gram 20 gram boter 1 sneetje oudbakken casinobrood zonder korst 50 gram geraspte oude Edammerkaas 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 eierdooier 450 gram kwark 4 plakjes rauwe ham boter Voor de garnering: schijfjes citroen peterselie … Lees verder »
Chocolademousse is normaal al heerlijk, maar op deze wijze is het ronduit verslavend!!!!! En het is zo klaar. … Lees verder »
1 el citroensap * 4 el olijfolie extra vierge * zout * versgemalen peper * 50 gr rucola * 2 el Parmezaanse kaas, geraspt * 150 gr rundercarpaccio * 2 el pijnboompitten, geroosterd … Lees verder »
Leuke amuse!Bron: Femme Actuelle Hors Serie Zomer 2004 … Lees verder »