1. Home
  2. Community
  3. rah2o
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

In een afgesloten pot kan je deze soep gedurende 1 dag bewaren, in de koelkast wel te verstaan. :-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Gisteravond roodbaars gemaakt en dat beviel erg goed. Vandaag met de twee filets en ingrediënten die ik over had deze heerlijke lunchsalade met olijven-kappertjessalsa gemaakt. Echt de moeite waard om eens te proberen (evt met een ander stevig stukje vis natuurlijk). …  Lees verder »

4 el.olie, 1grote ui grof gesnipperd, 2 dikke stukken kabeljauw van ca.175gr.per stuk, 1 el.citroensap, zout en versgemalen peper, 3/4dl.droge witte wijn, 4 zongedroogde tomaatjes, 2el.peterselie fijngehakt, 2el.bieslook fijngeknipt, 2 verkruimelde beschuiten, 25gr.geraspte belegen kaas. …  Lees verder »

Heerlijke kruidige goulash waarvan je 3 recepten kan maken. - goulash ( bij rijst, aardappelen of over de friet ) - goulashsoep - bladerdeeghapje gevuld met goulash ( leuk voor op een feestje of lunch ) zeer makkelijk als je er meerdere dingen mee kunt wanneer je wat over hebt ( of dubbele portie maken en invriezen en later er wat anders van maken ). zie foto´s …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Alles al geprobeerd om net zulke lekkere gehaktballen te maken als die de slager verkoopt? Of misschien nog wel lekkerder... Lukt het maar niet om de gehaktbal toch stevig te maken maar niet zo droog? Ik heb zelf ook al heel veel versies gehaktballen uitgeprobeerd en gemaakt, maar nu is het dan eindelijk gelukt, op basis van wat samengevoegde en aangepaste bestaande recepten en mijn eigen toevoegingen. Dan eindelijk hét recept voor een overheerlijke sappige gehaktbal met veel smaak weten te creëren. …  Lees verder »

Wel even wat voorbereiding, maar het resultaat is ongeëvenaard. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Dit recept is een herhaald succes als entree bij een lekker etentje …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Heerlijke borrelhap zeer eenvoudig te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Toen"Luigi"in 1975 op"HotelMontferland"begon als leerling kelner leerde hij daar deze saus te maken"a table".Heerlijk om te maken,makkelijk om te doen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Prei, aardappelen, rivierkreeftjes en natuurlijk saffraan zijn de smaakmakers in deze soep. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zo smaakt witlof echt lekkerder!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit komt uit de Vrekkenkrant en smaakt subliem! Deze hoeveelheid zou in de winkel FL 24,- kosten en kost zo FL 5,79 …  Lees verder »

Top