1. Home
  2. Community
  3. r_f
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

DOOR DE KAAS MIS JE HET VLEES NIET …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

1 plat turks brood,horizontaal gehalveerd4 paprika's200 g knoflooksalami,in plakjes4 ovale tomaten,in plakjes2 rode uien,in ringen50 g rucola100 g zwarte olijven zonder pit,in plakjes gesneden200 g fete,in plakjes gesneden50 g cornichons(kleine,zure augurkjes)peperVOOR DE TONIJNMAYONAISE:100 g tonijn uit blik1 dl mayonaise2 el creme fraiche3 zongedroogde tomaatjes2 el zuur van de cornichons …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

ALS JE OP DE MARKT IN FRANKRIJK LOOPT ZIE MEESTAL ZO'N KRAAM STAAN WAAR ZE KIP MET AARDAPPELTJES VERKOPEN.IK VIND HET ALTIJD HEERLIJK RUIKEN EN DIE GEUR KOMT DOOR DIT RECEPT OOK IN MIJN KEUKEN TERECHT …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Kan ook met bladerdeeg bovenop. Zien ook mijn recept: Jachtschotel met potbrooddeksel 1 Zien ook mijn artikel: Dagboek Van Een Alleseter (25/10/12-25/02/13) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

IK MAAK DE MOUSSE OOK WELEENS ALLEEN DAN IS HET EEN HEERLIJK TOETJE. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

2 grote varkenshaasjes (a 275-300 g) 150 gram brie 100 gram bloem 50 gram boter of margarine zout, peper 300 gram kersen 4 eetlepels suiker scheutje witte wijnazijn jus (flesje of zelfgemaakt)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Wit bolletje met ham en kaas uitde oven en bedekken met gehakt, mexicaanse mix, ui en knoflook, ketjap! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Parmiggiana is een recept afkomstig uit Campania. Het wordt in het gehele Middellandse Zeegebied, ook buiten Italie, op dezelfde manier bereid. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

300 gram broccoliroosjes, klein gesneden 750 gram aardappelen in kleine blokjes 1 ui gesnipperd 1 gebraden kipfilet in blokjes gesneden 1 theelepel mosterd 1 eetlepel honing 100 gram belegen kaas in blokjes peper en zout …  Lees verder »

Leuk of voorgerecht maar natuurlijk ook uitstekend als hoofdgerecht. Je kan de pate ook makkelijk invriezen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

4 kleine geitenkaasjes, 1 eiwit, 50g paneermeel 50 g boter. Voor de saus: 100g verse gember, 2 sjalotjes, 10g boter, 3 eetl honing, 3 eetl. Honingazijn,1 dl witte wijn, 50g boter. 2 peren, 21/2 dl witte wijn.peterselie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

De Mozzarellasalade is misschien wel de bekendste salade uit Italie en is dan ook verkrijgbaar in ieder zichzelf respecterend Italiaans restaurant. Met name in de zomer is deze frisse salade een echte lekkernij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

IK HAD EEN COLLEGA MIJN BOEKEN VAN JAMIE OLIVER GELEEND EN NA EEN PAAR DAGEN KWAM ZE HEEL ENTHOUSIAST OP DE AFDELING OVER DIT RECEPT.DE NODIGE COPIEEN WERDEN GEMAAKT.DE GENE DIE DIT RECEPT GEMAAKT HADDEN ZEIDEN DAT ZE INDERDAAD NOOIT ZULKE LEKKERE MOSSELEN HADDEN GEGETEN. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Wat is er heerlijker dan een stevige maaltijd na het skien? Op de menukaarten in de Alpen vind je naast een hoop andere gerechten, vaak de kaasfondue, de raclette en de tartiflette. Om alvast in de stemming te komen deze keer een van deze recepten: Tartiflette Savoyarde. Heerlijk voor een winterse avond?. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top