1. Home
  2. Community
  3. psiebe
  4. Kookboek Barbeque
Kookboek "Barbeque"

Lekkere pittige pindasaus voor sate of gado gado. net zo makkelijk als een pakje opwarmen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

Lekker frisse yoghurt dip, meer mint naar smaak. …  Lees verder »

Lekker voor op de bbq …  Lees verder »

Zalm is een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze. Ook op de barbecue is deze vissoort prima te bereiden! Met dit eenvoudige barbecue recept maak je in no-time een heerlijk gemarineerde zalmfilet klaar! Lekker met een simpele salade en een heerlijk stokbroodje met kruidenboter! …  Lees verder »

Om te bepalen of groot vlees gaar is, wordt veelal gebruik gemaakt van een kernthermometer. Hier-mee wordt de temperatuur in het midden van het vlees bepaald, die aangeeft hoe gaar het vlees is. …  Lees verder »

Met marinades krijgt vlees, vis of kip extra smaak. Ook =worden de gerechten door het marineren malser. Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen. …  Lees verder »

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Deze kleine gebakken lamsburgers zijn erg lekker als vulling voor warm pitabrood. Voeg een frisse komkommer sla en verse kruiden toe en serveer er kerstomaatjes bij. Voor variatie kun je ook varkensgehakt met salie gebruiken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks
Top