1. Home
  2. Community
  3. psiebe
  4. Kookboek Tapas
Kookboek "Tapas"

Indiaas streetfood. lekker als borrelhapje. voor kleinere samosa`s kun je het bladerdeeg diagonaal halveren …  Lees verder »

Wij houden van ONTZETTEND lekker eten!! Een soort Spaanse Tapa waarvan de voorbereidingen maar 15 minuten zijn en de bereidingstijd ca. 20 minuten. Dus SUPER simpel!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

I have practically had to sit on my hands to stop myself writing about this before now. Naturally I know Roquefort does not come from Mexico, but it melds deliciously with avocado so I couldn′t resist, no more, I hope, will you. And although I have called this incredible dip roquamole, I think it may be better made with a less illustrious bleu. St. Agur out of a wedge-shaped packet is the cheese I keep in the fridge so that I am ever-ready to make this. You don′t need to serve blue corn tortilla chips with this; you don′t have to serve any kind of tortilla chip with this: though both do add to the luscious eat-me quality here. But I′m also very keen on a huge platter of dippable bits: radishes, carrot batons, sugar snaps, you name it. For me, this can be a dip with drinks, a quick treat for lunch or a greedy solitary dinner. The only meal I′ve yet to eat it at is breakfast. I think it′s just a question of time.... …  Lees verder »

Chorizo ​​al vino is chorizoworst in rode wijn en is een van de makkelijkste tapas gerechten om te bereiden. Het is absoluut de moeite waard om er een heleboel tegelijk te maken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Deze tapas kreeg ik laatst in een tapas-bar voorgeschoteld... was zo onder de indruk van het samenspel van smaken dat ik alles meteen heb opgeschreven... …  Lees verder »

2 stronken witlof 125 ml zure room 1 el ketchup 1 el mayonaise 150 gr. hollandse garnalen 1 rode ui in stukjes dille fijngesneden …  Lees verder »

500 gram grote garnalen 4 el sinasappelsap 2 el tijm 2 tenen knoflook geperst 2 el olijfolie …  Lees verder »

1/2 rode ui 2 tenen knoflook 2 hete piripiri petertjes (rawit) 1 el gerookt paprikapoeder rasp van 1 citroen sap van 1/2 citroen 2 el wittewijnazijn 1 el worcestersaus verse basilicum …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Eindelijk, de enige echte ware gevonden zoals ik het steeds al op restaurant heb gegeten!!!!!!!!!!!!!!!!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Heerlijk gevulde tomaten met een romige forelmousse. Zalig voorgerecht maar ook een heerlijk borrelhapje met kleine tomaatjes. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Top