Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. professoroud
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Door deze witlofsalade heb ik witlof leren eten. Lauwwarm is deze het lekkerste. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een overheelijke maaltijd, die gemakkelijk klaar te maken is. 356 cals. - 14.8 vet - 2.9 verzadigd vet 11.9 suiker - 2.7 zout. Uit eten gaan hoeft niet meer. Net zelf klaargemaakt. 20-30 min bereiding, met 1 uur wachttijd, voor de smaak. ik maakte wat andes werg lekkers in de tussentijd (volgt binnenkort). Pepper is Paprika, in het Engels (om misverstanden te voorkomen) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Rijkelijk en lekker wokrecept  , geef er  eens geparfumeerde rijst bij met fruit …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een aparte smaak aan de bleekselderij door her karamelliseren. …  Lees verder »

Houd er rekening mee dat je de haas tenminste 12 uur laat marineren. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Vanillesaus smaakt bijvoorbeeld heel lekker bij vla, pudding of chocoladetoetjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Een recept van mijn collega Bianca. Zo maakt zij haar nasi en dit (ze maakt regelmatig een grote pan voor ons allemaal) is zo ongelofelijk lekker en anders dan je gewend bent! Nu maak ik hem zelf ook zo regelmatig buiten het gewoonlijke recept om! Maken en proeven zou ik adviseren!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

24 schoongewassen mosselen 200 gr fijne vis in stukjes van /-3 cm 50 gr Hollandse garnalen 100 gr diepvriestuinboontjes 150 gr kleine broccoliroosjes 1/2 liter (zelfgetrokken) visbouillon 3 dl room 1 dl witte wijn 2 eetlepels olijfolie 4 sjalotjes 1 teen knoflook verse dille …  Lees verder »

500gram champignons sap van een halve citroen zout en peper 1 teentje knoflook 1 geraspte ui 1 mespunt mosterd 1 eetlepel gehakte groene kruiden zoals bieslook en peterselie 250 gram ham 4 eetlepels yogonaise …  Lees verder »

Een smakelijke uien soep net even wat anders …  Lees verder »

Gary Rhodes maakte ooit een heerlijke saus voor over een komkommersalade. Ik heb voor dit recept de ingrediënten van de saus van Gary gebruikt en hij paste perfect bij het gerecht; `Pittige Indische rundvleesstoofpot` van pwiggers De `komkommerreepjes` heb ik lang geleden eens door Gary zien maken op de tv en sindsdien maak ik ze vaak, gewoon omdat het leuk staat maar je kunt natuurlijk ook gewoon plakjes gebruiken. Het zout wat je over de komkommer strooit maakt de komkommer zacht en soepel. Link naar het recept van Petra Pittige-indische-rundvleesstoofpot-ook-voor-de-slowcooker- Uiteraard past deze komkommersalade bij veel meer (pittige) gerechten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

1 grote baguette/ciabatta - 2 teentjes knoflook, gehakt/geperst - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. gehakte verse peterselie - 2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde - 2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde. 1/2 theel paprika poeder - 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Dit is eigenlijk een oud recept van Gorden Ramsey waar hij goed mee heeft gescoord, maar heb het wat aangepast. Dit recept is wel één van mijn allerlekkerste mosselpannetjes ooit en scoor je goed mee als je lekkere eters over de vloer hebt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Honing Mosterd dressing …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

O la la, dit is lekker! Zomaar een ingeving omdat mijn overschot aan champignons op moest en dit is het lekkere resultaat. In een handomdraai klaar ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Spekjes, bonen (bruine bonen/ kidneybonen), appel, …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Goedkoop en snel

Tasty Tom is marktleider als het om smaaktomaten` gaat, hybridevariëteiten die meer zoet, meer frisheid, meer alles hebben dan gewone rassen. Soms vind je Red Pearl of Roma Pearl, ook vreselijk lekker. En wat doe je daarmee? Daarmee maak je de ultieme tomatensla. Niet zeuren `wat een flauw receptje voor de Volkskeuken`, in de details zit de Ware Smaak. Proeven, van je stoel vallen en je voornemen om voortaan elke dag zoiets heerlijks te eten. …  Lees verder »

Deze lekkere vla met gebakken appeltjes maakte is vaak als toetje in het Ontmoetingscentrum voor ouderen waar we een tijd als vrijwilliger hebben gewerkt. Mijn nichtje vond het ook zo lekker dat het op Smulweb moest. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top