1. Home
  2. Community
  3. princedirk
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Vijfschaft ontleent zijn naam aan de vijf groenten die er in voorkomen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Met dit recept wil ik een lans breken voor de wintergroenten, je kunt er heerlijke schotels mee maken, die zeer verwarmend zijn, goedkoop, gezond en er prachtig uitzien …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een Vlaamse hutsepot met aardappelen, groenten en spruitjes.Een verrukkelijk, rustiek herfstmaal.Recept van het sterrenrestaurant "Comme Chez Soi" in Brussel …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Heerlijk met satesaus en indische kerrie saucijsjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

400 gr kruimige aardappelen Zout 300 gr panklare snijbonen 2 braadworstjes 25 gr boter 1 potje witte bonen (350 gr) 1/4 dl melk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 kg stoofperen 1 theelepel kaneel 1 eetlepel suiker 1 kg aardappelen 600 gr doorregen rookspek 2 eetlepels azijn Peper Zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Schelpdieren in Algarve-stijl. Ameijoas in Algarve-stijl worden gekookt in een zgn. cataplana, een gewelfd gevormde, oorspronkelijk koperen snelkookpan. Als deze attractieve pan aan tafel geopend wordt, zijn de aroma's die vrijkomen van de gerookte ham, zeeverse schelpdieren, tomaten, paprika, piripiri en koriander, een verademing: de ware smaak van de Algarve. En de sappen worden verslonden met heerlijk brood, gemaakt van zuurdeeg. Het hele feestmaal wordt weggespoeld met een kruidige vinho verde als Quinta da Avelada, die u zo met grote teugen opdrinkt! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Makkelijk en soepel deeg. Goed te gebruiken in alle recepten waarin bladerdeeg nodig is: (hartige) taarten, maar ook zoutjes, soepstengels etc. Ik maak altijd een dubbele hoeveelheid en vries wat ik niet nodig heb in zodat ik altijd iets in voorraad heb. …  Lees verder »

Knapperige Marokkaanse kippasteitjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

200 gr. ossenhaas, in dunne plakjes van ca. 1/2 cm.100 gr. rundergehakt200 gr. varkenshaas, dunne plakjes van ca. 1/2 cm.1 pakje wontonvelletjes2 1/2 l. bouillon 1 dl. Hoisinsaus1 lenteuitje1 1/2 eetl. sesamolie1 1/2 eetl. vijfkruidenpoeder 1 dl. sojasauszout …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Chinees

Schitterend hoofdgerecht. Dit is ZO apart om je vrienden te verrassen! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Bron : ReceptenWeb …  Lees verder »

Geroosterd varkensvlees …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Zelfgemaakt is lekkerder dan kant en klaar uit de diepvries …  Lees verder »

Lekkere ovenschotel goed van tevoren klaar te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indiaas

2 uien, in ringen 1 teentje knoflook, gesnipperd 2 el tomatenpuree , blikje a 140 g (C1000 Selectie) 400 g Iglo kabeljauwfilet, ontdooid peper, zout 2 el groene pesto 30 g boter  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Look: 2 teentjes Roma tomaten: 500 gram wortelen: 2 selder: 1 Parijse champignons: 250 gram bloem olijfolie droge oregano uien: 2 peper en zout salieblaadjes kalfsgebraad: 1 droge witte wijn: 50 cl …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit zit er fantastisch uit, smaakt heel lekker en is niet moeilijk om te maken, je werkt er een kwartiertje aan, de rest van de tijd doet de magnetron/koelkast het werk …  Lees verder »

Een heerlijke en vooral simpele spaghetti. Voor de knoflookliefhebber! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top