1. Home
  2. Community
  3. planco
  4. Kookboek Kerstkookboek Planco
Kookboek "Kerstkookboek Planco"
[size=3]Hier staan +/- 50 heerlijke recepten om met kerst iets speciaals op tafel te zetten .Er zit voor ieders smaak wel iets bij .Dus kijk eens rond en neem het gerecht mee dat bij je past .Mocht je geen keuze kunnen maken kijk dan eens op mijn persoonlijke pagina .Daar staan nog 750 recepten .[/size][br][br][br][img_left]http://i722.photobucket.com/albums/ww226/planco1/kerstplaatjes.jpg[/img_left]

U kunt de Chinese zoetzure saus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Romig gevulde rosbiefrolletjes. Een heerlijk hapje voor een feestje. Prima voor te bereiden! …  Lees verder »

Cranberrysaus: heerlijk bij wild en gevogelte. …  Lees verder »

Voor 12 stuks 200 g verse geitenkaas 1/2 tl geraspte sinaasappelschil 1-2 el fijngesneden peterselie peper zout 12 mooie witlofblaadjes 12 heel dunne reepjes sinaasappelschil …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijke kippenlevertjes met pittige bite …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

4 ribkarbonaden 3 eetl. zonnebloemolie of olijfolie versgemalen peper zout 2 friszure appels (goudrenet) 1/2 theel. gedroogde rozemarijn of 1 theel. uit de diepvries 1 eetl. honing 1 eetl. gembersnippers 1 teentje knoflook 1 theel. mosterd 2 eetl. sherry of witte wijn …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

4 halve dikke kipfilets 1 bakje verse roomkaas met kruiden 2 eetl. pesto rosso 1 eetl. gekneusde peperkorrels 2 eetl. olie en 15 g boter of margarine 4 eetl. witte port of wijn verse basilicum 8 Repen katenspek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ingrediënten voor 18 toastjes en of cupjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Kant-en-klaar quichedeeg 1 eetlepel olijfolie 500 g oesterzwammen 500 g champignons Zeezout en versgemalen zwarte peper 1 eetlepel boter 2 kleine sjalotjes, fijngehakt 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt 70 g geraspte Emmentaler 20 cl melk 20 cl room 6 eieren, licht opgeklopt Vers gemalen nootmuskaat  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd vers gemalen peper suiker 2 takjes peterselie  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Lekkere frisse salade voor op eentoastje en of een stokbroodje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker fris nagerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

100 ml Droge sherry 100 ml Sojasaus 3 eetlepels Suiker 3 eetlepels Zonnebloemolie 600 gram Kipfilet - in stukjes 1 cm Gemberpoeder - geraspt 1 theelepel Sesamzaadjes - geroosterd 1 stuk Bosui - in kleine ringetjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Hete kip met komkommersalade …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

400 g kabeljauwfilet 8 plakjes diepvriesbladerdeeg peper en zout 2 eetl. olie 200 g spinazie 100 g roombrie 1 eidooier voor de saus: 1 sjalotje 1/2 eetl. arachide- of zonnebloemolie 1 theel. kerriepoeder 2 eetl. visbouillon 2,5 dl slagroom 75 g koude boter 1 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Je eigengemaakte Babi Pangang waar de chinees niet tegenop kan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Een heerlijk nagerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Lekker voor bij anderde tapas gerechten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Lekker voor bij de koffie of op een verjaardag …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal
Top