U kunt de Chinese zoetzure saus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min … Lees verder »
- 20-30 min.
- Chinees
U kunt de Chinese zoetzure saus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min … Lees verder »
Romig gevulde rosbiefrolletjes. Een heerlijk hapje voor een feestje. Prima voor te bereiden! … Lees verder »
Cranberrysaus: heerlijk bij wild en gevogelte. … Lees verder »
Voor 12 stuks 200 g verse geitenkaas 1/2 tl geraspte sinaasappelschil 1-2 el fijngesneden peterselie peper zout 12 mooie witlofblaadjes 12 heel dunne reepjes sinaasappelschil … Lees verder »
Heerlijke kippenlevertjes met pittige bite … Lees verder »
4 ribkarbonaden 3 eetl. zonnebloemolie of olijfolie versgemalen peper zout 2 friszure appels (goudrenet) 1/2 theel. gedroogde rozemarijn of 1 theel. uit de diepvries 1 eetl. honing 1 eetl. gembersnippers 1 teentje knoflook 1 theel. mosterd 2 eetl. sherry of witte wijn … Lees verder »
Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop … Lees verder »
4 halve dikke kipfilets 1 bakje verse roomkaas met kruiden 2 eetl. pesto rosso 1 eetl. gekneusde peperkorrels 2 eetl. olie en 15 g boter of margarine 4 eetl. witte port of wijn verse basilicum 8 Repen katenspek … Lees verder »
Ingrediënten voor 18 toastjes en of cupjes … Lees verder »
Kant-en-klaar quichedeeg 1 eetlepel olijfolie 500 g oesterzwammen 500 g champignons Zeezout en versgemalen zwarte peper 1 eetlepel boter 2 kleine sjalotjes, fijngehakt 1 eetlepel verse tijm, fijngehakt 70 g geraspte Emmentaler 20 cl melk 20 cl room 6 eieren, licht opgeklopt Vers gemalen nootmuskaat … Lees verder »
1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd vers gemalen peper suiker 2 takjes peterselie … Lees verder »
Lekkere frisse salade voor op eentoastje en of een stokbroodje … Lees verder »
Lekker fris nagerecht … Lees verder »
100 ml Droge sherry 100 ml Sojasaus 3 eetlepels Suiker 3 eetlepels Zonnebloemolie 600 gram Kipfilet - in stukjes 1 cm Gemberpoeder - geraspt 1 theelepel Sesamzaadjes - geroosterd 1 stuk Bosui - in kleine ringetjes … Lees verder »
Hete kip met komkommersalade … Lees verder »
400 g kabeljauwfilet 8 plakjes diepvriesbladerdeeg peper en zout 2 eetl. olie 200 g spinazie 100 g roombrie 1 eidooier voor de saus: 1 sjalotje 1/2 eetl. arachide- of zonnebloemolie 1 theel. kerriepoeder 2 eetl. visbouillon 2,5 dl slagroom 75 g koude boter 1 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries) … Lees verder »
Je eigengemaakte Babi Pangang waar de chinees niet tegenop kan … Lees verder »
Een heerlijk nagerecht … Lees verder »
Lekker voor bij anderde tapas gerechten … Lees verder »
Lekker voor bij de koffie of op een verjaardag … Lees verder »