1. Home
  2. Community
  3. pieneke11
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Ja wat moet ik er verder nog over zeggen. voor ons dit de absolute vis-topper. en je houdt je gasstel schoon want alles gaat meteen de oven in . echt verrukkelijk. en ik hoop dat vele anderen dat ook gaan vinden. Kijk ook voor meer reacties bij: http://www.smulweb.nl/recepten/1380343/Mijn-absolute-lievelings-visschotel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Geweldig lekkere romige pasta maar toch een heerlijk slankgerecht. Dit is een recept voor 2 personen en een dieet portie. Ben je niet op dieet kan je gewoon de hoeveelheden aanpassen. Ben je met meer of minder personen of gewoon niet op zoek naar een slankgerecht dan verdubbel je gewoon de ingrediënten. Op 1e foto`s die ik gemaakt heb is de broccoli veel te fijn, het viel helemaal uit elkaar dus tè lang gekookt (ik kreeg een telefoontje en tja.. dan gebeuren zulke dingen) Vandaag 21.12.2010 weer gemaakt en een nieuwe foto geplaatst. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Een lekkere soep uit Afrika. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

De rabarber bulpt weer de grond uit. Tijd dus voor rabarberrecepten. …  Lees verder »

Een heerlijke pasta. Ik zag een recept staan op de pagina van www.odin.nl. Maar daarop heb ik zoveel aanpassingen gemaakt dat dit er uit is gekomen …  Lees verder »

1 plak Feta 2 eetlepels tomatenpuree 2 knoflook tenen Flinke hand walnoten Goede olijfolie peper peterselie …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Turks

Lekker, en apart. voor vele gelegenheden te gebruiken (lunch, hoofgerecht...borrelhapje..) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Een lekker combinatie van friszure appels en pecannoten, weer eens wat anders dan het traditionele paasbrood …  Lees verder »

Een lekker voorgerecht of bij een koud buffet. De combinatie kip ananas, asperges en rivierkreeftjes of garnalen is heel verrassend. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 grote rode paprika's olijfolie peper zout basillicum gemberwortel (poeder) dragon mintblad verse peterselie 1 theelepel tomatenpuree hoekje van een bouillonblokje (rund) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

250 gr. kipfilet 1 teentje knoflook zout, versgemalen zwarte peper 1 ui 2 vleestomaten 250 gr. verse spinazie 3 el olie 1/2 kippenbouillontablet 2 el pindakaas 1 tl tijm mespunt sambal …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

500 g zelfrijzend bakmeel 500 ml karnemelk 1+1/2 kopje geraspte Cheddar of een andere belegen kaas 1 t majoraan 1 t knoflook snippers of knoflookpoeder 2 eieren …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Een heerlijke gemarmerde cake, net even anders!eigen foto …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hapje 1: meloen, ham Hapje 2: komkommer, creme fraiche of roomkaas, hardgekookte eieren in plakken, dungesneden gerookte zalm, olijven of kappertjes Hapje 3: komkommer, hardgekookte eieren in plakken, paling, dille, olijven Hapje 4: ronde toast, waterkers, dungesneden gerookte zalm Hapje 5: toast, klein blaadje sla, haring, kleine augurkjes Hapje 6: toast, klein blaadje sla, paling, olijf, dille Hapje 7: rond roggebrood, ei, ansjovis, kappertjes Hapje 8: rond roggebrood, osseworst of biefstukworst, olijf, ansjovis Hapje 9: rond roggebrood, tuinkers, peperkaas Hapje 10: hardgekookte eieren, citroenmayonaise, garnalen Hapje 11: kerstomaatjes, zout en peper, garnalen Hapje 12 blinis: courgette, zout en peper, gerookte zalm, waterkers, creme fraiche, kaviaar …  Lees verder »

Gebruik als dippers: stokbrood, met olie besprenkeld ciabattabrood, allerlei soorten chips en tortillachips, toastjes, rauwe groenterepen zoals: wortel, paprika, bleekselderij, komkommer etc. …  Lees verder »

gewoon aardappelen, bietjes en rundvlees, maar dan anders........ verrassend lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Deze zoete chilisaus, ook wel Aziatische ketchup genoemd, past bij loempia`s bij gestoomde dim sum, als dip met verse koriander, maar kan ook gebruikt worden om gerechten net dat beetje extra pit te geven. De saus is iets dikker dan de saus die kant en klaar in flessen verkrijgbaar is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top