1. Home
  2. Community
  3. pertad
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Jammie jammie...dit is z√≥oooo lekker... (let wel op de lange bereidingstijd in de oven.. hoe langer de kruiden en specerijen in het vlees kunnen trekken, hoe lekkerder het uiteindelijke resultaat...!) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Crumpets zijn een soort kleine pannenkoekjes die in speciale ringen worden gebakken. De ringen worden in de koekenpan gelegd. Lekker bij een high tea. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Mijn faforiete aubergine recept, heerlijk Ali Nazik (Nette Ali) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Culinair gerecht uit mijn vaderland. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Turks boeren aardappel brood, zeer smakelijk en krokant, zeer speciaal! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

(Turkse ovenschotel)voor 4 personen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Soto ajam voor ca. 20 personen. Alles kan vooraf worden gemaakt, vandaar de uitgebreide voorbereiding. Dit is daarom heel handig om voor bv. een verjaardag te maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk Indisch kipgerecht dat niet heet is. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

100 gram rijst - 2 rode uien - 2 cm verse gemberwortel - 1 struik paksoi - 3 eetlepels olie - 200 gram varkensreepjes - 100 gram woksaus zwarte bonen - 50 ml water …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

4 kipfilets. 4 paprika`s (geroosterd uit pot)(AH). Beker creme fraiche. bakje rode pesto(vers)(AH). 1 chili pepertje. teentje knoflook. Champignons. peper en zout.(gebruik eens citroenpeper)  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Erg lekkere gestoomde indonesische broodjes met pittige saus. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Het recept dat ik al vanaf het eerste jaar huishoudschool gebruik. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Er bestaan verschillende soorten glazuur; de meest eenvoudige is poedersuiker waaraan enkele druppels water aan worden toegevoegd. Aangevuld met een beetje kleurstof is dit een eenvoudig decoratie- of plakmiddel. Voor meer mogelijkheden is eiwit-glazuur geschikt, op de engelstalige sites ook wel "Royal Icing" genoemd. Deze soort glazuur behoudt zijn vorm als het gespoten wordt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

60 gram boter, 60 gram gezeefde bloem, 400 a 500 gram bouillon. (van een blokje of een pot met kip of rundvlees), zout, peper, kerriepoeder, paprikapoeder, bakje champignons. Je kan de hoeveelheid aanpassen naar eigen keuze. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Cajun rijstschotel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Creoolse rijst …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Poolse Zuurkool …  Lees verder »

Top