Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.
4 grote uien, 1 kilogram runderlappen, 75 gram boter, zout, peper, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels azijn, 1 flesje trappistenbier (Westmalle), 1 laurierblaadje, 1 kruidnagel, ? theelepel gedroogde tijm, 2 sneetjes bruinbrood, 1 eetlepel mosterd. …
Lees verder »
Bewaard
22
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5
Gewoon een lekkere Tapas …
Lees verder »
Bewaard
70
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE salade MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP
…
Lees verder »
Bewaard
2.288
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
56
+
Reageer
Waardering4van 5
Bananentaart …
Lees verder »
Bewaard
20
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering0van 5
Bron: Vleesvariatieboek …
Lees verder »
Bewaard
11
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
Uit het boek "Recepten voor de zomer" van Truus Ordelman. …
Lees verder »
Bewaard
66
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering5van 5
Lekker makkerlijk te maken hollands gerecht uit de methode van Montignac. En is ook erg lekker voor niet Montignacers !! …
Lees verder »
Bewaard
99
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering5van 5
1 ui, 100gr. champignons, 1 paprika, 100gr. spekjes, kaas, zout, peper, olijfolie. …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
2 kleine courgettes
2 kleine aubergines
1 groene paprika
zout
4 tomaten
2 uien
teentje(s) knoflook
4 eetlepels olijfolie
peper
tijm
75 gram geraspte kaas (Gruyere)
2 eetlepels paneermeel
olijfolie …
Lees verder »
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Eigen recept …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Rode shoarmasaus ook lekker als dipsaus …
Lees verder »
Bewaard
4
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Quiche met bloemkool, kaas en gerookt spek. …
Lees verder »
Bewaard
62
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
3
+
Reageer
Waardering5van 5
Gebraden konijn, in bier gestoofd. …
Lees verder »
Bewaard
52
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering5van 5
"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …
Lees verder »
Bewaard
1.154
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
98
+
Reageer
Waardering4.5van 5
? snufje peper (versgemalen)
? snufje zout
? 1 ui (fijngesnipperd)
? 1,5 deciliter halvanaise
? 100 g kokos (gemalen)
? 2 eieren
? 2 lenteuitje (in ringen)
? 2 teentjes knoflook (geperst)
? 3 eetlepels ketjap
? 4 eetlepels paneermeel
? 500 g gehakt …
Lees verder »
Bewaard
12
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering4van 5
Kip, 2 eetl. piri-piri zout, 1 pakje margarine of boter, 1? kilo mooie aardappels in de schil. …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
115g boter
115g + 2 el suiker
2 eieren nr.2.gesplitst
1/2 citroen, uitgeperst
200g bloem, gezeefd
2tl bakpoeder, 1/4tl zout
4 appels, geschild en gehalveerd
abrikozenconfiture. …
Lees verder »
Bewaard
8
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Uit de Portugese keuken; Kip met rijst. …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
2
+
Reageer
Waardering0van 5
4 kippenpoten,
1 theelepel paprikapoeder,
1 theelepel gemberpoeder,
versgemalen peper,
2 eetlepels olijfolie,
2 uien,
2 dl kippenbouillon,
2 citroenen,
200 gram groene olijven zonder pit. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
4 gedroogde abrikozen -
250 gr. lamsgehakt -
mespunt gedroogde tijm -
mespunt gedroogde oregano -
zout en versgemalen peper -
2 eetl. olijfolie -
1 kleine aubergine -
1 tomaat -
Voor de saus:
1 dl. griekse yoghurt -
1 eetl. citroensap -
2 eetl. fijngehakte peterselie -
zout en versgemalen peper. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5