1. Home
  2. Community
  3. pauline_kvl
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 grote uien, 1 kilogram runderlappen, 75 gram boter, zout, peper, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels azijn, 1 flesje trappistenbier (Westmalle), 1 laurierblaadje, 1 kruidnagel, ? theelepel gedroogde tijm, 2 sneetjes bruinbrood, 1 eetlepel mosterd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

EEN GEHAKTTAART OM JE VINGERS BIJ OP TE ETEN. HEERLIJK MET EEN VERSE salade MAAR IK EET DEZE GEHAKTTAART DIKWIJLS MET STOKBROOD MET WAT KRUIDENBOTER. TOP TOP TOP  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Bananentaart …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Bron: Vleesvariatieboek …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Uit het boek "Recepten voor de zomer" van Truus Ordelman. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

Lekker makkerlijk te maken hollands gerecht uit de methode van Montignac. En is ook erg lekker voor niet Montignacers !! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Montignac

1 ui, 100gr. champignons, 1 paprika, 100gr. spekjes, kaas, zout, peper, olijfolie. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

2 kleine courgettes 2 kleine aubergines 1 groene paprika zout 4 tomaten 2 uien teentje(s) knoflook 4 eetlepels olijfolie peper tijm 75 gram geraspte kaas (Gruyere) 2 eetlepels paneermeel olijfolie  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Eigen recept …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Rode shoarmasaus ook lekker als dipsaus …  Lees verder »

Quiche met bloemkool, kaas en gerookt spek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Gebraden konijn, in bier gestoofd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

? snufje peper (versgemalen) ? snufje zout ? 1 ui (fijngesnipperd) ? 1,5 deciliter halvanaise ? 100 g kokos (gemalen) ? 2 eieren ? 2 lenteuitje (in ringen) ? 2 teentjes knoflook (geperst) ? 3 eetlepels ketjap ? 4 eetlepels paneermeel ? 500 g gehakt  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Kip, 2 eetl. piri-piri zout, 1 pakje margarine of boter, 1? kilo mooie aardappels in de schil.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Portugees

115g boter 115g + 2 el suiker 2 eieren nr.2.gesplitst 1/2 citroen, uitgeperst 200g bloem, gezeefd 2tl bakpoeder, 1/4tl zout 4 appels, geschild en gehalveerd abrikozenconfiture. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Uit de Portugese keuken; Kip met rijst. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Portugees

4 kippenpoten, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel gemberpoeder, versgemalen peper, 2 eetlepels olijfolie, 2 uien, 2 dl kippenbouillon, 2 citroenen, 200 gram groene olijven zonder pit. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

4 gedroogde abrikozen - 250 gr. lamsgehakt - mespunt gedroogde tijm - mespunt gedroogde oregano - zout en versgemalen peper - 2 eetl. olijfolie - 1 kleine aubergine - 1 tomaat - Voor de saus: 1 dl. griekse yoghurt - 1 eetl. citroensap - 2 eetl. fijngehakte peterselie - zout en versgemalen peper.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks
Top