1. Home
  2. Community
  3. pauladeboer
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 à 2 eetl. boter of olie 1 eetl. bloem 8 plakjes diepvriesbladerdeeg 150 g gerookte spekblokjes zout en versgemalen peper 200 g bloemkool, in kleine roosjes 1 winterwortel, geschild en in blokjes 200 g knolselderij, geschild en in blokjes 200 g pompoen, geschild en in blokjes 4 eieren 200 ml slagroom of crème fraîche nootmuskaat 100 g geraspte belegen kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Als je Hollandse bloemkool een Indiaas smaakje geeft, zet je iets heel bijzonders op tafel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gevuld met tapenade en mozarella …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 eierdooiers 125 gr creme fraiche 2 theelepels kerriepoeder 1 bak mosselen 0,5 liter witte droge wijn 1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 kleine venkel chilipoeder naar smaak geraspte kaas eventueel maizena …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Een heerlijke tapas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

200 gr basmati, 1 kg kruiden (peterselie, munt, korianderzaad, lenteui), 500 gr lamsgehakt, 3 el spliterwten, 3-4 lepels verse limoensap, 2-3 lepels suiker, 2 el marjolein, 1 el munt (gedroogd), 4 grote uien, plantaardige olie, zout, & zwart peper …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Iraans

Verjaardagen betekenen bij ons quiches! Eten we allemaal graag. Dit keer wat geexperimenteerd met paprika's en gerookte kipfilet. Gerookte kipfilet geeft een extra lekkere smaak aan maaltijden. En je hoeft er weinig aan te doen. Deze quiche viel wel heel erg in de smaak. Om de quiche wat pittiger te maken heb ik harissa gebruikt. Harissa is een Tunesische hete rode saus die gemaakt is van onder meer pepers, tomaten, komijn, koriander en knoflook, en die wat wegheeft van sambal. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Verrukkelijk! Vliegensvlug! En maar 235 cal. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

600 gr. diepvries kabeljauw, 1 eetl. olie, 1 ui, 600gr. venkel, 2 tomaten, 1/2 dl witte wijn, 1/2 dl bouillon, peper, zout. …  Lees verder »

Ratatouille met kipgehakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

SUPER SUPER SUPER SIMPEL en vrij goedkoop. Pangafilet is een beetje te vergelijken met Zeetong …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Pangafilet gaat het helemaal doen in Nederland. Er zijn al vele restaurants die deze vis op hun menukaart hebben staan. Pangafilet lijkt erg veel op Tong maar is stukken goedkoper. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

600 g kippelevertjes 4 plakken ham van een cm dik 32 moose champingnon-hoedjes zout vers gemalen witte paper 60 g boter Voor de garnering: 72 grote appelen 72 sneetjes witbrood 60 g boter peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

U kunt de lasagne 1 dag van tevoren bereiden, maar zet `m nog niet in de oven: doe dat pas de dag zelf. Bewaar afgedekt in de koelkast …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Deze roerbakspinazie, boordevol vitamines, ziet er heel gezellig uit en is in een handomdraai klaar. …  Lees verder »

Pangafilet met een kerrieroomsaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Eigentijdse stamppot …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

In een avontuurlijke bui? Dan kan je met deze aardappel alle kanten uit. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands
Top