1. Home
  2. Community
  3. paula_bijl
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Rijstgerecht uit Cambodja (Bai lieng chia mui sach chrouk)Heb je wat rijst over dan kan je met b.v. chorizo of ? indien verkrijgbaar, zoals het recept aan geeft ? Chinese worst gebruiken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Gekregen van iemand via facebook …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch

Gekregen van iemand via facebook …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch

Lekker pastijtje maar dan in het indonesisch. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Deze is zondigen met een grote Z. Een aanslag op je lichaam, maar oo zooo lekkerrr! Moet je proberen, hier krul je tenen van om... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans

=4 el Olijfolie, =1 rode ui,[gesnipperd] =1 Chorizo worst[250 gr] =2 Ten knoflook[fijngesneden] =1 zakje[0,05 gr]saffraan =2 Blikken Spaanse reuzen- bonen a 425 gr. =3 el platte peterselie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

2 handjes rucola een halve kleine meloen 6 plakjes serranoham 2 el gehakte peterselie en basilicum wat schaafsel van Parmezaanse kaasDressing 2 el olijfolie 2 el balsamicocrème een teentje knoflook uit de knijper 1 el sherry peper en zout 2 tl kappertjes …  Lees verder »

Heerlijk romig soepje dat het goed doet als voorgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een heel erg lekker borrelhapje uit de AH reeks buffetten en borrelhapjes. Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Verrukkelijke kleine gevarieerde bladerdeeghapjes. Ze vlogen weg op Sinterklaasavond. Maar ook bij andere gelegenheden natuurlijk heerlijk. Je kunt ze natuurlijk tevoren maken en invriezen. Ik heb kleine rundersaucijzenbroodjes gemaakt, bladerdeeghapjes met ham en kaas en hapjes met gerookte zalm en boursin. Van de saucijzenbroodjes haal je er 3 uit een plakje bladerdeeg. Van de andere hapjes elk 4. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Ik heb dit recept al heel lang en al aan veel mensen gegeven die het ook zo lekker vonden, heb er al meerdere prijzen mee gewonnen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

500 g hamlappen of varkenslappen olie 4 grote uien 4 eetlepels ketjap 1 theelepel sambal 2 blikjes tomatenpuree 1 groot blik perziken op sap zout en peper maizena rijst …  Lees verder »

Alom bekend en helemaal niet moeilijk om zelf te maken. Je moet alleen even rekening houden met de stooftijd, hoe langer hoe lekkerder! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

400 g achterham uit blik, in blokjes gesneden (of ham van eigen keuze) 250 g kleine asperges uit pot, uitgelekt (bewaar vocht) en verder asperges in niet te kleine stukjes gesneden (of verse gekookte asperges) 50 g geraspt Cheddarkaas (voor boven-op) peterselie voor garnering VOOR KAASSAUS 500 ml vocht van asperges, aangevuld met melk 50 g bloem 35 g margarine 1 t mosterdpoeder zout peper 1 kleine ui, geraspt 200 g geraspt Cheddarkaas peterselie, fijn 3 eieren met geel en wit gescheiden …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

* 4 dikke kipfilets * 4 eetlepels gehakte basilicum * 2 teentjes koflook * 8 plakjes kaas * cocktailprikkers * 50 g boter …  Lees verder »

Eigen foto. De bordjes werden bijna afgelikt! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top