1. Home
  2. Community
  3. parel62
  4. Kookboek Vis kookboek
Kookboek "Vis kookboek"

Heerlijk als hoofd- of bijgerecht met witte rijst …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heerlijk gerecht, ook voor de "beginnende" vis-eter! Supersnel klaar, licht en heel gezond! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Zelfs mensen die niet zo van vis houden vinden dit super lekkerrrrrrrrrrrrrrrr. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Lekker makkelijke doordeweekse ovenschotel. Smaakt goed met pasta. …  Lees verder »

Een zomerse recept uit Zuid- Afrika. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Wij vinden het een heerlijk recept om gezellig te eten met vrienden met een glaasje Italiaanse wijn. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Zalmmoot op Ierse wijze …  Lees verder »

Pakjesavond kan het hele jaar door !! Maak voor iedereen aan tafel een eigen vispakketje naar eigen smaak !!. Zet met een viltstift de initialen op het folie !!! Folie, gevuld met vis, groenten en kruiden naar persoonlijke smaak. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Ben gaan experimenteren met ingredienten die ik nog in de koelkast had staan. Hier is een heerlijk gerecht uit voortgekomen. Mijn gezin reageerde direct van "dit kan zo op Smulweb". Dit recept is Powerslim verantwoord! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Kabeljauw voor jou met fantasie en veel groenten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Dit was een verrukkelijk gerecht. De combinatie van de kool met de zalm was perfect. Weer eens heel iets anders! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal Deze gerecht kan ook heel goed op de BBQ bereid worden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Ja, echt een heerlijk recept. Erg simpel om te bereiden. Instrijken met honing,peperbessen en mosterd en even onder de grill …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of citroensap 3 eetl. roerbakolie of wokolie 600 g panklare spinazie 2 eetl. gembersiroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Dit is echt smullen! Vis gaat rauw in de ovenschaal. De saus maak je vooraf van mango-chutney met kokosmelk en kruiden. Die gaat warm over de vis. Lekker pittig. We hebben ervan genoten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Mmmm… heerlijke vis met een zomers tintje die extra lekker smaakt door de saus. Makkelijk te maken, gezond, slank en goed voor te bereiden. Smaakt alsof je het WK voetbal zit te kijken aan de Portugese Algarve. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Dit recept heeft naast zoet, zout, zuur en bitter ook de vijfde basissmaak Umami wat van oorsprong een Japans woord is en betekent 'heerlijkheid' of 'hartig'. ''' http://nl.wikipedia.org/wiki/Umami''' Wij konden de eerste keer gewoon niet wachten om het te proeven en nog voordat ik er een foto van had gemaakt waren de bordjes al leeg !! Gelukkig de tweede keer wel een foto gemaakt van de zalm geserveerd met gewokte spinazie en gebakken aardappels. Door deze marinade krijg je een soort glazuur over de zalm waardoor ze sappig blijven en zeer smaakvol zijn. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Heerlijke vis schotel , die heel gemakkelijk te bereiden is en natuurlijk erg gezond is …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk zacht en romig. Een beetje een Scandinvisch gerecht maar dan met een pasta. Want pasta is nou eenmaal een heerlijke basis voor vele gerechten. Ik kwam eigenlijk heel toevallig uit op dit recept omdat de venkel nodig op moest. De zalm was ook aan de beurt en de dille had ik nog liggen van een andere saus. Mijn manier van koelkast leegmaken. Zo krijg je dus met creatief koken de lekkerste gerechten op tafel. Thuis is unaniem besloten dat dit nog veel vaker op tafel mag komen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis
Top