1. Home
  2. Community
  3. papillon57
  4. Kookboek Nagerechten
Kookboek "Nagerechten"

De naam klinkt niet smakelijk, maar het is wel een van mijn favoriete toetjes. Het is een oud-hollands toetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

You love it or you hate it. Ik ben een erg grote liefhebber van Bessola, ook wel krentjebrij genoemd …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Ik durf dit bij-na geen Italiaans te noemen en het is zeer zeker geen authentiek recept. Ik denk eerlijk gezegd zelfs dat een echte Italiaan me recht in mijn gezicht zou uitlachen. Maar daarom geef ik geen zier want wij vonden het allemaal zoooooo lekker dat dit recept echt bewaard MOET worden om nog vaker te maken. Ik heb zelfgemaakte frambozenjam gebruikt maar bij gebrek aan beter kun je ook aardbeien- rode vruchten- of bosvruchtenjam gebruiken. Als je in de tussenlaag ook vruchten wil doen moet je de dubbele hoeveelheid (500 gram) frambozen gebruiken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

De toevoeging van rozenwater aan deze rabarberroom geeft de fool een subtiel, exotisch aroma …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Engels

Nog niet uitgeprobeerd maar dit recept lijkt me een fijn basisrecept waarmee je nog veel variaties op kunt bedenken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijke broodpudding van suikerbrood. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een echte Friese topper die ik ken uit mijn jeugd. Rabarber stond vroeger bij iedere Fries in de tuin. De combinatie van zoet, zuur en de crunch van de kruimels zorgt voor een hemelse smaakbeleving. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zoet en vol fruit, dat zijn deze zomerse desserts. Het gerecht komt uit Smult 12, wil je ook een abonnement? Dat regel je hier: http://www.smult.nl/#smult-aanvragen  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Vergeet niet om te abonneren:  http://bit.ly/28KhkBq Hey allemaal, Vandaag maak ik Panna Cotta, een Italiaans dessert. Vandaag maak ik een variant van Panna Cotta met witte chocolade en vruchten. ingrediënten € 1 liter slagroom € 1dl melk € 75 gram suiker € 1 vanille stokje € 4 blaadjes gelatine € 240 gram witte chocolade voor de afwerking € 1 blikje vlaaivulling € 6 takjes munt Eet smakelijk!! Wil je meer zien ? Volg me dan op: Instagram : https://www.instagram.com/helemaalronald/ Facebook : http://bit.ly/1X94Mdv …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Het is weer volop pruimentijd, dus gaan we er iets lekkers mee maken. Een heerlijk nagerecht is deze pruimen crumble. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Super lekker en erg makkelijk dit  Argentijnse nagerechtje, dat op voorhand bereid kan worden en   vlak voor serveren kan worden afgewerkt . …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Argentijns

Leuk om te maken met vrienden als afsluiting van een barbecue. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Was op zoek naar een nagerecht en kwam deze tegen,  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Met dit recept maak je zelf gemakkelijk luchtige vanille soufflé's.  Ben je benieuwd hoe oerchef Sieberen dit gerecht klaarmaakt? Je ziet het in zijn vlog op de Smulweb Youtube. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Wie van gebakken banaan houdt, zal dol zijn op dit nagerecht. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indisch
Top