Zo, ff een gemakkelijke snelle spaghetti. Niks bijzonders, gewoon lekker … Lees verder »
- 20-30 min.
- Italiaans
Zo, ff een gemakkelijke snelle spaghetti. Niks bijzonders, gewoon lekker … Lees verder »
Lasagne net iets anders . … Lees verder »
Dit recept is afkomstig uit het blad "boodschappen", wat o.a. bij Emtė te verkrijgen is. Het is een heerlijk recept voor een mooie zomerdag. … Lees verder »
Hmmm, ff zin in iets anders … Lees verder »
Heel apart, bloemkoolsaus. Het is een wat gezondere versie Alfredosaus omdat er geen room in wordt gebruikt maar water. … Lees verder »
Bij ons staat dit recept, met stip op nummer 1! Een overheerlijke, super gezonde, pastasaus. Wel redelijk wat voorbereidend snijwerk, maar deze saus is dat dubbel en dwars waard. … Lees verder »
Heb het al voor heel veel mensen gemaakt en iedereen vind het heerlijk zou zeggen probeer het uit en laat me weten wat jullie er van vinden … Lees verder »
Een echte topper. De toetsen van ansjovis en olijven "liften" dit gerecht net boven de meeste Italiaanse klassiekers. De enige aanpassingen die ik maakte zijn het gebruik van "extra" pecorino kaas, rigatoni ipv penne en bijvoeging van gehakt. Deze ovenschotel kan perfect de dag voordien bereidt worden. Voeg dan de pecorino toe, net voor het in de oven plaatsen. … Lees verder »
Geurige cherrytomaten uit de oven Pepers zijn familie van de paprika en bestaan in verschillende maten en kleuren. In dit gerecht gebruik je Turkse rode peper. Dezelijkt op een puntpaprika, maar is net iets kleiner en wat pittiger. Erg lekker in combinatie met de Zwitserse gruyère. Zo geven we een Italiaans gerecht een internationaal tintje! https://www.hellofresh.nl/recipes/spaghetti-integrale-met-tomaat-gruyere-en-pompoenpitten-57606158fd2cb971488b4567/?back=/recipe/all … Lees verder »
Overheerlijke kalfslapjes volgens een recept uit Bologna … Lees verder »
Lekker, eenvoudig, snel. Wat wil je nog meer. Het scheutje cognac of vieux maakt het geheel nog veel lekkerder, maar is niet echt nodig. … Lees verder »
Ben jij de standaard boerenkool gerechten beu? Dit gerecht is spannend, gezond en lekker. De Hollandse variant op de Italiaanse olio e aglio! … Lees verder »
. … Lees verder »
Deze taart kan prima worden gemaakt met elke denkbare soort kaas. Dus als u nog een restje kaas heeft liggen, rasp dit dan voor deze taart. U kunt zelfs verschillende soorten kaas mengen, bijvoorbeeld voor een pasta roomtaart `quattro formaggi` (4 kazen). Voedingswaarde per persoon: eiwit 34 gr/vet 41 gr/koolhydraten 74 gr/kcal 820 … Lees verder »
Pasta, we eten het zo vaak. Meestal macaroni, spaghetti, bolognese of carbonara. Maar er zijn veel meer soorten pasta waar Cannelloni er één van is. Daarom wil ik dit Cannelloni met Spinazie en Ricotta recept graag met jullie delen. Het is super eenvoudig en echt verrukkelijk! … Lees verder »
Overheerlijk recept, is snel te maken, maar veel lekkerder als je er de tijd voor neemt. #SlowCooking De Italiaanse keuken zie ik een beetje als Lego. Je kunt er vanalles aan toevoegen, vervangen of weg laten, naar je eigen allergie of religie. … Lees verder »
Er waren nog geen boodschappen gedaan maar we hadden nog broccoli, een restje kruidenroomkaas, wat yoghurt en kip in de koelkast liggen. En het eten moest ook nog eens SNEL op tafel staan.(tafeltjes avond) Ik flanste een sausje in elkaar, mikte de broccoli met wat kip en penne erbij en..... We hadden een heerlijk avondmaal! … Lees verder »
Er bestaan veel ovenpasta's, maar op internet kon ik niet de pasta vinden die ik wilde maken. Dus dan verzin je gewoon zelf de ingredienten toch? Ik heb natuurlijk wel inspiratie via internet opgedaan, maar deze variant kun je alleen hier vinden (en op https://lapiep.blogspot.nl/) 😊 Vooral het hardgekookte ei er in geeft een aangename verrassende smaak 😃 … Lees verder »
Met verse inspiratie dit recept verzonnen en al meerdere keren gemaakt. Een recept waar iedereen van smult. … Lees verder »
Maak zelf deze pizza calzone , super lekker ! … Lees verder »