1. Home
  2. Community
  3. papillon57
  4. Kookboek Alles met vlees
Kookboek "Alles met vlees"

Als je alleen de foto al ziet krijg je direct trek in zo'n heerlijk gevulde varkenshaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Klassiek en lekker pittig. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Heerlijke zoete spareribs. Makkelijk te maken, mals en valt van het bot als je er naar kijkt. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Wereld

Varkenshaas in de vriezer, pesto die op moest. Daar moest iets mee gedaan worden. De varkenshaas in dikke plakken gesneden (varkensoester of varkensfilet) omwikkeld met een reep Parmaham. In de oven gegaard in een heerlijke pestoroomsaus met champignons. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zelfs kinderen die niet van vlees houden smullen hier van. Ik heb het door de jaren heen al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

.Voor huiselijk gemak De zomer is voorbij, maar ook binnenshuis houden we'm graag nog nog even vast. Proef de zomer in dit zonnige gerecht voor elke doordeweekse dag !   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

X …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Deombinatie van de ham met de varkens- schnitzels en de kruiden is erg lekker. De Tagiliatelle en sperziebonen maken dit gerecht helemaal af. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

245kcal,vet16g(waarvan verzadigd 6 g.) koolhydraten 1 g, eiwit 24 g. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Wat deze karbonades speciaal maakt, is dat er pindakaas in de marinade gebruikt worden. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Supermalse rundvlees schotel uit die o zo lekkere Griekse keuken! Alleen al dit soort heerlijke gerechten maken dat je heel graag naar dit geweldige (vakantie)land wil vertrekken.... Smullen!!!! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Stukjes varkenshaas in een lekker pruttelpotje en toch super mals. Als je alles voorgesneden hebt dan hoeft alles maar kort in de wok en daarom blijft de varkenshaas nog lekker sappig van binnen. Mocht je de feta saus te sterk van smaak vinden dan kun je de saus een beetje zachter van smaak maken door wat kookroom toe te voegen. Wordt de saus dan weer te dun dan moet je de saus eventueel iets binden met bijvoorbeeld allesbinder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Een lekker gevuld varkenshaasje is een smaaksensatie, maar dit is een feestje in de mond. Paastip voor een lekker begin van de lente. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans
Top