1. Home
  2. Community
  3. papillon57
  4. Kookboek Gehakt
Kookboek "Gehakt"

Een superlekker zaterdag's gehaktprutje voor op een Italiaanse bol. Voor de lunch (ieder een broodje) of als hoofdgerecht (ieder twee broodjes) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Dit gehaktbrood krijgt een originele vulling én jasje: ham met kruidenkaas, met daaromheen een knapperig bladerdeegkorstje. Origineel en lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Heerlijke hamburgers waar ik en mijn vrouw geen genoeg van krijgen. Als je niet van pittig houd kan je het pepertje ook weglaten. De gerookte paprika poeder mag je eigelijk echt niet weglaten, dit is de grootste smaakmaker en geeft je hamburgers de heerlijke BBQ smaak! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Een gezond heel snel klaar gerechtje uit de oven vol met zomerse smaken. 15 minuten voorbereiding, 25 minuten garen in de oven. Dit past binnen een gezonde levensstijl. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Een heerlijke combinatie, gehakt met spinazie en kruiden in een tomatensaus. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Onlangs heb ik op Kreta heerlijke Stifado gegeten. Ik wilde dit thuis ook graag maken, maar helaas had ik geen rundvlees in huis. Wél rundergehakt, dus bedacht ik deze variatie. En met succes!  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

ELKE DAG GEHAKTDAG 5 Verschillende gerechten met gehakt ! Recept  1. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Zelf bedacht had eens zin in wat anders als een gewone gehaktbal en daar kwam dit. de foto's hed ik pas gemaakt toen ze koud waren. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Recept van Yvette van Boven uit de de Volkskrant Magazine …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Ik had opeens zo'n trek in een bal gehakt en om een beetje bij het thema van de herfst te blijven heb ik deze bedacht. Die saus is echt heerlijk! Je eet toch liever ook geen bal gehakt zonder jus? Deze ballen gehakt met de saus gaan prima samen bij de stamppot zoals bijvoorbeeld boerenkool, hutspot of stamppot rauwe andijvie. Door een extra kuiltje van de saus in je stamppot wordt deze extra luxe en het is weer eens iets anders dan een rookworst. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Gehaktbalrecept nummer 2802 Ik ben nogal vergeetachtig dus als ik wat gefabriceerd heb wat eetbaar is dan schrijf ik t maar hier op. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het originele recept voor deze heerlijk gekruide gehaktkroketjes vond ik op internet. Het recept had in het tijdschrift Für jeden Tag" gestaan. Het recept sprak mij erg aan en - met wat aanpassingen van mijzelf - vandaag gegeten. In één woord: heerlijk! N.B. Je kunt de kroketjes natuurlijk ook gewoon in de pan bakken. Laagje olie in de koekenpan en bakken maar. In het originele recept werd in plaats van geweekt witbrood fijngemaakte gekookte aardappelen door het gehakt gedaan, …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is me toch een partij lekker€!Gehakt met een pittig gekruide groentevulling, weer eens iets anders dan die goeie ouwe gehaktbal.... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch
Top