1. Home
  2. Community
  3. papillon57
  4. Kookboek Vis
Kookboek "Vis"

Superstoofschotel van alleen maar lekkere ingrediënten, dan kan het bijna niet fout he. Wij hebben er kabeljauwfilet voor gebruikt, maar je kunt hiervoor elke stevige witvisfilet gebruiken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Braziliaans

Een receptje wat ik ik wil delen omdat het gemakkelijk en lekker is. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Kabeljauw op Italiaanse wijze, is een goed gevulde kabeljauw ovenschotel met spinazie, tomaten en gorgonzola.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Lekker zomerse spaghetti (of andere pasta, nemen welke je lekker vindt!) met een saus uit de Griekse keuken. Eet makkelijk en het is weer eens anders dan met gehakt he! Ori alexi! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Blokjes kabeljauw in een licht zoete, pittige mangosaus. Een geweldige combinatie. Snel klaar en heel erg lekker. Weer eens een andere manier om vis te bereiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Heerlijke mosterdsaus voor bij zalm. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijke lasagne  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Een ovenschotel wat simpel maar lekker is. Het zijn oude recepten van mij die ik weer tegen kwam en met jullie wil delen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

7 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml); 2 el honing; 1 el wittewijnazijn; 1 el sesamzaad (bakje 100 g); 300 g wilde zalmfilet, ontdooid; 4 el zonnebloemolie; 1 pakje eiernoedels (250 g); 400 g broccoli; 1 rode ui, in halve ringen; 1 schaal peultjes (200 g). …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Japans

Zalmhaas daar zijn we dol op. Maar we willen niet te vaak dezelfde zalm eten. Door een recept in een Duits tijdschrift kwam ik op het idee om een saus te maken met sinaasappelmarmelade. Lekker met room en een klein beetje mosterd. Het was verrukkelijk. De zalm gaat rauw de oven in, overgoten met de saus en komt er heerlijk zacht en sappig uit. Dit was heel, heel erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dit is echt een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Snel klaar, niet moeilijk en kan meteen de oven in. En de baktijd is maar 30 min.(15 min. op electrisch en 15 min op hetelucht), ideaal als je weinig tijd of geen zin hebt om te koken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

We hadden afgelopen weekend genoeg vlees gegeten. Tijd voor vis. Dit recept is echt gruweiijk lekker! Maarten heeft drie keer opgeschept!  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

troos eten voor een schrale dag …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Jiri's neef Marvin kwam met dit heerlijke recept. Het wordt vaak bij hun aan boord gegeten met nasi of rijst, maar ook met een pittige aardappelpuree lijkt me dit zeker Smullen! Ik heb het recept qua hoeveelheden berekend op ca 4 personen, het recept wat ik kreeg was voor 15 en dat leek me wat veel 😉 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

Dit recept is een feestje als je van zalm houdt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Erg lekker zoals deze zalm wordt bereid in de oven. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees
Top