1. Home
  2. Community
  3. pannekoek_j
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Zondag is voor mij vaak bakdag. Wij doen namelijk graag mee aan de mooie Duitse traditie in de middag tijd voor kaffee und kuchen.¬†Vandaag weer eens tijd voor een experiment. Een Griekse yoghurt/mascarponetaart volgens eigen recept. En het is ook nog eens koolhydraatarm.¬† …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Slanke keuken

Broodjes van bladerdeeg gevuld met pittig gehakt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker bij de borrel !!! …  Lees verder »

Kindvriendelijk spinazierecept, maar ook heerlijk voor volwassenen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Zoete roomkaastaart uit Amerika, die in punten ook makkelijk is in te vriezen. Ook heerlijk als nagerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Amerikaans

Maak ik echt alleen maar bij speciale gelegenheden anders kunnen we wel 5 maal per week gaan sporten.. Als nagerecht vind ik deze taart ook heel goed uitkomen. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Overheerlijk recept afkomstig uit het zuiden van Spanje, dit lam- stoofvlees. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Heeeeeeeele lekkere salade, die ik geproeft heb in de supermarkt en gelijk gemaakt, voor bij een BBQ. …  Lees verder »

-1 krop veldsla -360 g gerookte zalm -2 eierdooiers -1 tl mosterd -1 scheutje witte wijn -olijfolie (of arachide olie) -tomatenketchup -1 scheutje whisky -Noorse garnalen -komkommer -2 dl kreeftensoep -citroensap -1 bosje koriander  …  Lees verder »

Om je vingers van af te likken!!!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Voorgerecht-altijd veel succes mee!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Voorgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een verrassing in bladerdeeg. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

200 gr. Hollandse garnalen4 roma-tomaatjes6 eetl. mayonaise 2 eetl room1 1/2 theel. grove mosterd2 eetl. fijngeknipte bieslook en wat hele sprietjesbeetje slaolie4 blaadjes krulsla …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

200gr. fijngesneden abrikozen 2 dl. versgeperst sinaasappelsap (gezeefd) 1/2 liter slagroom 350 gr.witte basterdsuiker 4 el. honing 1 kg. mascarpone 6 dl. volle melk 200gr.fijngesneden half geconfijte dadels 400gr.grof gehakte cantuccini 200gr.grof gehakte pure chocolade voor de schuimlaag: 8 eiwitten 200 gr.suiker …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

De combinatie van knolselderij en aardappel maakt de smaak van deze puree nog zachter. De verse groene kruiden worden op het laatste moment toegevoegd. Hannie...bedankt! …  Lees verder »

1 kg sperziebonen (of verse haricots verts), 24 plakjes rauwe ham, peterselie, keukentouw. …  Lees verder »

Mooi , feestelijk en zo klaar! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top