1. Home
  2. Community
  3. pamellen
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Overheerlijke courgettesoep gegratineerd met Parmazaanse of Fontinakaas (mag ook met garnalen voor diegene die niet van kaas houden) …  Lees verder »

Wij hebben thuis standaard een fles Sambasaus in huis. Dit gerecht past daar perfect bij. Ook is dit recept ideaal voor het gourmetten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Caribisch

2 biefstukken2 lamsboutlappen2 varkenshaasjes1 teentje knoflook3 eetl. ketjap manis2 theel. sambalpeper2 theel. Chinees vijfkruidenpoeder1 eetl. suiker1 sinaasappel2 theel. Italiaanse kruiden1 dl. witte wijnzout …  Lees verder »

Heel lekker voorgerecht ooit geleerd tijdens een kookcursus. Blijft bij ons favoriet. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade Dit is een gerecht van Chef kok Dennis Kuipers van The Dylan Amsterdam. Klik hier voor The Dylan Amsterdam …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vis

2 eetlepels mayonaise 125 ml zure room 2 x 150 g gerookte kipfilet, in repen gesneden 1 rode ui, fijngesneden 10 bospeentjes, in plakjes 3 eetlepels munt, fijngesneden 1 rijpe avocado 1 limoen, uitgeperst 1 bosui 1 pak grote wraptortilla`s (8 st …  Lees verder »

* 2 zalmfilets van 225 g, zonder graat en overdwars ½ cm diep ingesneden * 6-8 kleine bietjes, zachtgekookt en in plakjes * 1 klein handje verse marjolein, blaadjes geplukt * olijfolie * balsamicoazijn * 2 eetlepels crème fraîche * 2 eetlepels mierikswortelcrème * sap van 1 citroen * 1 handvol rucola of waterkers …  Lees verder »

700 gr. runder stoofvlees 1 flinke ui 3 teentjes knoflook 2 vleestomaten 5 el. olie 1 el. bloem 2 laurierblaadjes 1/2 kaneelstokje mespunt komijnzaad 1/2 el. oregano zout, peper 1/2 l. rode wijn 500 gr. kleine uitjes 1 el. selderij groen verse majoraan. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Lekker snelle hap voor de zomerse dagen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

2 eetlepels mayonaise 125 ml zure room 300 gram gerookte kipfilet, in repen gesneden 1 rode ui, fijngesneden 10 bospenen, in plakjes 3 eetlepels munt, fijngesneden 1 eetrijpe avocado 1 limoen, uitgeperst 1 bosui 1 pak grote wraptortilla's (4 stuks) …  Lees verder »

4 hertebiefstukjes 3 dl wildfond 250 gram champignons (in plakjes) scheutje olijfolie 1 ragfijn gesnipperd sjalotje peper 200 gram bosbessengelei of -jam ½ dl room culinair boter allesbinder  …  Lees verder »

Als je een liefhebber bent van sauzen kijk dan eens naar deze sauzen, ze zijn lekker en bovendien slank. Te gebruiken als dipsauzen maar ook bij gourmet en barbecue en ze zijn bovendien ook snel gemaakt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Je moet voor dit recept wel de tijd nemen, want het vergt vrij veel voorbereidend werk, maar het is zoooo de moeite waard...het is echt verschrikkelijk lekker!!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

0.5 rookworst (? 250 gram, in plakjes) 5 plakjes bladerdeeg 2 eetlepels boter 2 stengels prei (in dunne ringen) 1 teentje knoflook 1 eetlepel bloem 1 eetlepel paneermeel 2 eieren 200 ml slagroom 100 g geraspte kaas snufje zout snufje peper (versgemalen) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik kan de lente wel uit de lucht en uit de grond kijken, vandaar dit lekkere Mediterraanse lentestamppotje met een licht gebakken visje erbij! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan
Top