1. Home
  2. Community
  3. paasmand
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

De koeken worden gebakken van een stevig deeg met noten en krenten erdoor. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Kost wat tijd, maar hij is zaaalig (ook als het geen pasen is)! Tijdig beginnen, want de pudding moet goed opstijven. De pudding krijgt een paasaccent door er nestjes van slagroom op te spuiten, die gevuld worden met paaseitjes. …  Lees verder »

In dit recept wordt het brood in de oven gebakken. Het kan eventueel ook in de bbm, maar pas op voor scherpe stukjes noot die krassen kunnen veroorzaken! Bakken op de stand voor volkorenbrood en de noten - bestrooid met wat bloem - toevoegen na het piepsignaal. …  Lees verder »

Makkelijk, mooi en lekker! Eventueel kun je het deeg laten kneden en rijzen in de bbm. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Het grote kliederwerk. Maar leuk en lekker! …  Lees verder »

Oorspronkelijk heeft deze pudding de vorm van een piramide. Hij wordt gemaakt van verse roomkaas en gekonfijte vruchten. De pudding minstens 24 uur van tevoren bereiden. Zie voor een vergelijkbaar recept de Roomkaaspudding (Paschka) van 'shalomshalom'. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

4 sneetjes wit casinobrood, 11/2 el boter of margarine, 4 eieren, 1/2 zakje gemengde friseesla, zout, versgemalen peper, 1/2 bakje tuinkers …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Fijn voor een feestontbijt met de Paasdagen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Echt lekker!! Aardappelen met eieren, kaas ham en room …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Is het hele jaar door lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Jammer dat ik hier geen foto van heb, want het is een beauty en de smaak is voortreffelijk …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

Russische zakoeski (kleine hapjes), voor 12 stuks …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Russisch

Een overheerlijke Parmaham gevuld met Bressot en overgoten met een honingsaus Overheerlijk voorgerechtje, dat nog is gauw klaar is, en je zelfs een dag van te voren kan klaar maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Lekker en grappig! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Vulling voor evt. gebak …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Per ei: 40 gr griessuiker, 20 gr bloem, 20 gr aardappelbloem OF per ei: 50 gr suiker en 50 gr zelfrijzende bloem …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Voor 1 brood van 800 gr: 300 gr bloem, 1 theel zout, 1 1/4 dl melk, 30 gr grist, 1 ei, 1 eetl suiker, 30 gr boter, 300 gr rozijnen, 50 gr oranjesnippers, 50 gr gesnipperde sukade, boter om in te vetten, 1 ei, 1 eetl. melk …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Zie biscuit, zie boterroom …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

4 grote eieren, 25 gr boter, 20 cl vloeibare room, 8 sprieten bieslook, 8 takjes bladpeterselie, 1 tak dragon, geraspte muskaatnoot naar smaak, zout, peper. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top