1. Home
  2. Community
  3. paashaas
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Voor gistdeeg: 500 gr bloem, 1 zakje droge gist, 50 gr boter of margarine, 50 gr suiker, 1 snufje zout, 1 ei, 1/4 l lauwe melk. vulling: 300 gr amandelspijs, 25 gr gehakte pistaches, 1 ei, 1 eiwit. Om te bestrijken: 1 eidooier geklutst met 1 el slagroom …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Verf je eieren met producten uit de keuken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Kinderkeuken

Met Cocotte bedoelen we een klein bakje van b.v. aardewerk of ovenvast glas. Men kan ook gebruik maken van bakjes van aluminiumfolie die men naderhand kan weggooien of van gietijzeren bakjes die geemailleerd zijn. De eieren worden steeds geserveerd in hun bakje. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een leuk gerecht dat bij de kinderen in de smaak zal vallen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Hoofdgerecht paasmenu, duits-italiaans …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Recepten afkomstig uit een libelle-kookboek, gekregen van Tonia, waarvoor heel erg bedankt. paastosti: …  Lees verder »

Voor 8 stuks. p.p. 313 kcal/1309kJ …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Duits

Russische broodjes …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Russisch

1 pak broodmix bruin, 3 dl. water, 25 gr boter, 100 gr krenten, 100 gr rozijnen, 100 gr gedopte hazelnoten, 100 gr gedopte walnoten, boter om in te vetten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een lekkere eigengemaakte stol. Leuk tijdens pasen of kerst voor bij het ontbijt …  Lees verder »

Gekregen van Tonia, waarvoor heel erg bedankt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een feestelijk paasontbijtje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Paasontbijt voor 2 …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Duits

1933 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

250 gram boter 230 gram suiker 1 zakje(s) vanillesuiker 0.50 theelepel(s) zout 375 gram bloem 2 theelepel(s) bakpoeder 5 stuk(s) eieren (losgeklopt) 3 eetlepel(s) melk 75 gram sinaasappelschil (geconf) 75 gram chocolade (puur) 75 gram chocolade (wit) naar smaak cacaopoeder …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

250 gram bloem 100 gram poedersuiker 0.50 theelepel(s) zout 0.50 theelepel(s) bakpoeder 125 gram boter (vlokjes) 1 stuk(s) ei 2 stuk(s) eierdooiers 1 theelepel(s) citroenschil (geraspt) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

125 gram bloem 60 gram basterdsuiker (wit) 1 zakje(s) vanillesuiker naar smaak zout 90 gram boter 1 pakje(s) chocoladeglazuur naar smaak krenten 100 gram poedersuiker 1 eetlepel(s) Advocaat 1 theelepel(s) koenjit …  Lees verder »

Paasgehaktbroodje, Ria van Eijndhoven. …  Lees verder »

4 eetlepel(s) pesto 50 gram salami (iets dikker plak) 4 eetlepel(s) kaas Parmezaanse (geraspt 4 stuk(s) eieren naar smaak zout naar smaak peper 4 eetlepel(s) slagroom 2 eetlepel(s) bieslook (fijngehakt) 4 stuk(s) stokbrood (grote plakken) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

4 stuk(s) broodjes (harde) 4 stuk(s) eieren 1 stuk(s) tomaat (vlees) 100 gram garnalen 8 stuk(s) olijven (zw., zonder pit) 1 stuk(s) ui 25 gram boter naar smaak zout naar smaak peper 2 eetlepel(s) mayonaise 1 eetlepel(s) creme fraiche 2 eetlepel(s) Sherry 0.50 stuk(s) citroen (uitgeperst) naar smaak peterselie …  Lees verder »

Top