1. Home
  2. Community
  3. oplaat
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Absoluut de lekkerste, simpelste en goedkoopste arretjescake ter wereld …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Ooit eens gezien op tv,maar een beetje aangepast.Hier op school maken ze het nog altijd nadat mijn dochter het recept heeft meegenomen naar "verzorging".Nog steeds een groot succes.Zelf eten we het altijd bij de spaghetti. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eerlijk geen eigen recept.Ooit gelezen in een blad.Recept kwijtgeraakt en nu terug via RTV Oost, …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

De pudding die mijn schoonmoeder altijd maakt.Het was het enige toetje wat mijn schoonvader lustte.En iedereen die het bij ons eet vindt het ook heerlijk.Ook het favoriete toetje van mijn man. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Traditioneel Limburgs rundervleesgerecht. In het verleden werd het vlees in azijn gezet om langer te kunnen bewaren. Bij het bereiden van het vlees werd het dan gezoet met stroop om de zurigheid eruit te halen. Een heel aparte lekkere zoetzure smaakcombinatie die nu nog heel geliefd is in Limburg. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Regionaal

Een kipfiletje in een feestelijke omgeving. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Heel simpel maar wel lekker meestal heb ik soepvlees over van zelfgetrokken soep, of het is teveel om alles terug te doen in de soep of ik wil een soep maken zonder het soepvlees, dit pluk ik dan in stukjes en bewaar het voor daags erna om op een broodje te doen. heerlijk broodje met warm vlees voor de ketjap liefhebber. …  Lees verder »

Zo`n 20 jaar geleden was er op Skychannel een kookprogramma gepresenteerd door Patrick Anthony. Iedere ochtend zat ik voor de buis, nam het programma op en vertaalde de recepten vervolgens een beetje naar onze smaak. Dit is een van deze recepten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Zoet-zure karbonadebron:www.c1000.nl …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Heerlijk en makkelijk gerecht...........gewoon met stokbrood, met pasta of rijst. …  Lees verder »

2 grote uien, fijngesneden 4 eetlepels olie 500 g hamlappen, in stukjes 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel gemberpoeder (djah√©) 1 teentje knoflook, geperst 1 blikje tomatenpuree (70 g) 3 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel azijn …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

8-10 kippenpoten 50 gr. boter 3 st. uien 3 tn. knoflook 250 ml ketjap manis 4 el. ketchup 2 el. bruine bastaardsuiker 2 tl. sambal knoflookpoeder zout en peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

- Kopje water - kopje suiker - Half kopje azijn - 1 bouillon blokje - 1 blikje tomatenpuree - 1 ui - scheutje ketjap - 500 gram varkensvlees - 50 gram tauge - blikje ananas - rijst …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Gemarineerd varkensvlees, lekker in de wok met rijst, sla en een sausje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

400 g hamlappen 1 blik gemengde vruchten 1 ei 5 eetlepels maozena paneermeel zout frituurvet 4 eetlepels suiker 1 kleine zeer fijngesnipperde ui 2 teentjes knoflook uit de knijper 1 potje zelfgemaakte atjar tjampoer 2 eetlepels ketjap benteng manis Y, theelepel djahipoeder citroensap …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een heerlijk Chinees gerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Lekker pittig hapje tussendoor …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Heerlijk gerecht, kinderen smullen hiervan …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Dit recept gaat de hele familie rond. Ik heb het van mijn moeder gekregen. Ik weet niet waar het oorspronkelijk vandaan komt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top