Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. oncookingterms
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker verfrissend! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Schots

300 g panklare spruitjes 500 g gewassen prei 250 g geschilde winterwortelen 400 g grofgemalen rundergehakt peper uit de molen flinke mespunt nootmuskaatpoeder zout aroma 75 g boter 5 el paneermeel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Schots

Echt voor de liefhebber …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Schots

*400 gram zelfrijzend bakmeel *3 eetlepels stroop *3 eieren *7,5 dl. melk *boter of olie om in te bakken *boter *jam …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Schots

Dit is een cake voor Imbolc.(dit wordt ook wel Candlemas genoemd) Het feest van Saint Bridged …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Schots

Heerlijk gerecht wat ook heel makkelijk van restjes vlees te maken is. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Schots

Schotse aardappelschotel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Schots

Een gerecht uit Schotland,met Schotse Whiskey. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Schots

* 100 gr basterdsuiker * 2 theel kaneelpoeder * 1/2 theel kardemom * 1/2 theel gember * 3/4 theel piment poeder * 1/2 theel zout * 425 gr bloem * 225 gr zachte boter …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Schots

Deze taart of sommige zeggen koek is altijd een succes. Lekker bij de koffie/thee. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Dit is een typisch Amerikaans barbecue saus. Misschien wel  het simpelste recept van barbecue saus die er is. Deze honing barbecues saus smaakt lekker bij kip, karbonade, en spare rib. Je kunt deze barbecue saus gebruiken om te marineren, maar je kunt ook de laatste paar minuten op de gril, na de laatste keer draaien, er het vlees of de kip mee in smeren. Natuurlijk heb ik dit een beetje aangepast naar onze smaak. Bij deze alvast een ieder bedankt die het wil gaan proberen. Met hier het recept.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Amerikaans

Ik houd van rosbief! Je kan het op vershillende manieren maken, maar ik vind die op traditionele wijze toch het lekkerst. Ik drink er altijd een lekker wijntje wij, want dan komt het gerecht mooi naar voren. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar een Duitse wijn, bijvoorbeeld de SGJ Bimmerle Spätburgunder.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is het recept van de echte originele Griekse salade zoals je het in Griekenland voorgeschoteld krijgt. Lekker als bijgerecht, lunchgerecht of gewoon als hoofdgerecht wanneer het warm weer is en je niet zoveel zin hebt om een uitgebreide maaltijd te eten. Natuurlijk kun je deze salade makkelijk uitbreiden met (groene) paprika, groene peper (uit een potje) een beetje (ijsberg) sla of met witte koolsalade. Mijn advies is; ga eens naar een Turkse supermarkt want daar zijn de tomaten net iets roder, de komkommers net iets smaakvoller en bovendien hebben ze daar feta die ook echt van schapenmelk is gemaakt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Stel je houdt van en speklapjes en garnalen , dan kun je 2 dingen doen. of je eet de ene keer dit of de andere keer dat , of zoals de vietnamezen al hebben bedacht , gewoon alles lekker bij elkaar gooien. simpel stokjes voer met weinig ingredienten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vietnamees

Voor 8 personen. Met de Zweedse variatie. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Scandinavisch

Allen nog wat pasta koken en klaar ben je met deze lekkere warme saus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Vergeet alles wat je weet over pasta carbonara! Room, uien, peterselie of champignons? Italianen lopen de koude rillingen over de rug als je dat in de carbonara stopt. Echte carbonara heeft maar 5 ingrediënten: pasta, ei, guanciale, peccorino romano en peper. Guanciale is gedroogd spek van de varkenskinnebak, te koop bij de betere (italiaanse) delicatessenzaak. Mocht je geen guanciale kunnen vinden, dan is "gewoon" kinnebakspek een aardige vervanger. Pancetta of speklappen kunnen eventueel ook. De speklappen voor het verwerken eerst insmeren met wat zout (niet doen als je pancetta, kinnebakspek of guanciale gebruikt). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Makkelijk, super lekker en op tafel binnen de 30 minuten !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Dit recept is al jaren oud en heb ik ooit gekregen van een nicht van mij.In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon (na alle veranderingen) mijn "eigen" recept geworden.. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties! Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Gisteren 8 oktober 2010 weer gemaakt, (weer iets aangepast) en.. het was weer superlekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top