Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. … Lees verder »
- > 120 min.
- Nederlands
Speciale lekkernij voor het kerstmenu voor mijn kleinzonen is het geen kerstdinee als er geen stoofpeertjes zijn. … Lees verder »
Lekker in combinatie met kip, varkensvlees of wild … Lees verder »
Ze zijn leuk die minipannetjes of cocottes. Zo krijgt ieder zijn eigen pannetje op het bord. Ze zijn te gebruiken voor alle gangen van een diner, van voorgerecht tot dessert aan toe! … Lees verder »
Een feestelijke zalmamuse met Japans norivel, wasabipasta en roomkaas met een toef van tuinkers. Voor 12 amuses. … Lees verder »
300 g suiker 1 wortel 1 pastinaak 3 takjes tijm 4 plakjes bladerdeeg … Lees verder »
Lekkere combi. … Lees verder »
Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht … Lees verder »
Lekker frisse amuse … Lees verder »
Paddenstoelen soep met vier soorten paddestoelen … Lees verder »
Heerlijk simpel te maken voorgerecht,maar met een luxe uitstraling. … Lees verder »
Voortreffelijke "klassieke wildschotel", gemakkelijk en snel klaar. … Lees verder »