1. Home
  2. Community
  3. nmehra
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Pastinaak, een vergeten groente is weer helemaal actueel. Ik zal deze groente beslist niet (meer) vergeten! Eet je vegetarisch, vervang de bouillon door groentebouillon . Net zo lekker als "mijn" zoete aardappelsoep en toch even weer iets anders.Nb. de pastinaken kunnen enorm in grootte verschillen, afhankelijk van waar of wanneer je ze koopt. …  Lees verder »

C R È M E S O E P V A N P A S T I N A A K m e t k e r r i e o l i e, r o q u e t t e e n h a z e l n o t e n …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke , aparte bietensalade. Je kunt voor deze salade eventueel ook gekookte bieten gebruiken. Deze hoeven niet meer in de oven , je kunt ze direct met de uien mengen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Van sinaasappel en mousserende wijn (een verfrissend ijsdrankje tussendoor) {bron: spar.nl} …  Lees verder »

Deze 94 jarige Indonesische vrouw gebruikt het recept nog altijd van haar moeder. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Schrik niet van de grote hoeveelheid ingredienten! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Thais

Massaman Gae …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Currypasta die erg pittig is ! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

«Alla mia festa di compleanno, abbiamo mangiato un grande semifreddo.» Op mijn verjaardagsfeest hebben we een grote ijstaart gegeten. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Dit couscousrecept wijkt nogal af van andere recepten, omdat de couscous in plaats van gekookt of gestoomd in dit geval rauw in een heel smakelijke dressing gelegd wordt. Daardoor blijven de korrels steviger en dat vind ik geschikter voor door een salade.` - Jamie Oliver. Dit recept is afkomstig uit het kookboek The Naked Chef is terug van Jamie Oliver. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Portabella`s zijn eigenlijk reuzenchampignons. Ze worden ook wel portobello`s genoemd. Een gevulde portabello kan een volwaardige vleesvervanger zijn. Voedingswaarde per persoon: eiwit 18g; vet 31g; koolhydraten 14g; kcal (kJ) 410 …  Lees verder »

Boeuf Bourguignon (Bourgondische stoofpot) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

De klassieke "kerstvulling"voor kalkoen, gans en eend. …  Lees verder »

Eggs benedict is een Amerikaans ontbijt/lunchgerecht dat bestaat uit twee gepocheerde eieren op een Engelse muffin (of brioche) met ham en hollandaisesaus. Er zijn veel varianten. Deze is met spinazie maar het kan ook met zalm, bacon, tomaat en veel meer. Wikipedia heeft een lijst met variaties en de bijbehorende namen: http://en.wikipedia.org/wiki/Eggs_Benedict#Variations Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Amerikaans

Van het weekend gemaakt en zeer geslaagd. Heerlijke Franse stoofschotel met Lam! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Pompoensoep met geroosterde knoflook Dit is een heerlijke soep. De pikante tomatensalsa geeft deze zoete pompoensoep wat textuur. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Saltimbocca volgens Johannes van Dam …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top