1. Home
  2. Community
  3. nmbvv
  4. Kookboek Gebak
Kookboek "Gebak "

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !Wel even werk maar echt niet moeilijk . eigen foto`s (3 stuks) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Bevat per persoon: 165 kcal/eiwit 2 gr/vet 8 gr/koolhydraten 21 gr …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

250 gram bloem 1 eetlepel suiker snufje zout 170 gram koude boter, in blokjes (+ extra om in te vetten) 70 milliliter ijswater 2 appels 100 gram marsepein 50 gram bruine suiker 55 gram amandel-snippers  …  Lees verder »

500 g bramen 2-3 eetlepels wodka (slijter) 4 eieren 75 g witte basterdsuiker 100 g bloem 50 g boter gesmolten 200 ml crème fraîche 250 ml volle melk poedersuiker 2 eetlepels verse munt in dunne reepjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

MOET OOK NOG 2 UUR OPSTIJVEN IN KOELKAST …  Lees verder »

Een heerlijk, gemakkelijk te maken truffelballetje van chocolade vermengd met gehakte pistachenootjes.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

175 gr boter, gesmolten 200 gr suiker 2 eieren, losgeklopt 1 el kaneelpoeder 400 gr bloem, gezeefd + extra om te bestuiven 1 bus poedersuiker (250 g) 1 el cacaopoeder …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Kerstkoekjes worden in vele landen gebakken in vrolijke vormpjes, al dan niet om in de kerstboom te hangen. Dit recept is een rijk recept met boter en amandelpoeder voor een heerlijk volle smaak. Eenvoudig te maken, ook voor kinderen, en het allerleukste is voor hén natuurlijk het versieren: zorg voor parels, kleurglazuur, hagelslag e.a. voor stapels creativiteit …  Lees verder »

300 g extra bittere chocolade 7 eetlepels slagroom 60 g cacaopoeder …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Super-muffins! Makkelijk te maken, kunnen nauwlijks mislukken. Heb je geen muffinvorm, dan kun je er ook een cake van maken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

5 kleine handperen 1 eetlepel citroensap 150 g zachte boter 150 g amandelspijs 4 eieren 150 g bloem 1 eetlepel speculaaskruiden 4 eetlepels abrikozenjam …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

300 g bloem 150 g fijne kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 250 g koude roomboter 1 eierdooier 200 g pure chocolade 100 g zachte roomboter 50 g poedersuiker 2 theelepels cacaopoeder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

200 gr bloem 80 gr suiker zakje vanillesuiker 80 gr roomboter op kamertemperatuur mespuntje zout 1 ei …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top