1. Home
  2. Community
  3. nmbvv
  4. Kookboek Oosters
Kookboek "Oosters"

Voor bij een oosterse tafel en of buffet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

1kilo rundvlees 1,5 fijngehakte uien 2 teentjes knoflook 2 theelepels djinten (komijnzaad) 2 theelepels ketoembar (koriander zaad) 2 theelepels verse laos 2 theelepels gember 2 blaadjes daun salam 2 stengels sereh (citroengras) 8 lombok rawit 8 kemiri noten 1 blok santen 1 stukje palmsuiker 1 blaadje djeroek poeroet (limoenblad) 1 eetlepel tamarinde pasta …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

Super, super lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een feestelijke zalmamuse met Japans norivel, wasabipasta en roomkaas met een toef van tuinkers. Voor 12 amuses. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

Omelet gevuld met nori en gerookte zalm, lekker als lunch en brunchgerecht. Voor 8 personen …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

100 ml droge sherry (in Japan wordt zoete rijstwijn (mirin) gebruikt) 100 ml Japanse sojasaus 3 eetlepels suiker 3 eetlepels zonnebloemolie 600 g kipdijenfilet (biologisch), in stukjes 1 cm verse gember, geraspt 1 theelepel sesamzaadjes, geroosterd 1 bosuitje, in kleine ringetjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

200 g shii-takepaddestoelen 250 g champignons 800 g Chinese kool 400 g gehakt 1 bakje Conimex Kruidenpasta Groene Curry 4 teentjes knoflook 1 pak Wok Noedels zout of Ketjap Asin Wok Olie  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais
Top