1. Home
  2. Community
  3. nmbvv
  4. Kookboek Pasta
Kookboek "Pasta"

Lekker romig, combi zalm/spinazie doet 't altijd goed!! …  Lees verder »

Ware italiaans originale, daarom een lange bereidingstijd, maar kan ook een dag van tevoren. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

. 500 gr (linquine)pasta . 2 el olijfolie . 2 tenen knoflook, geperst. 2 tomaten, gepeld en fijngesneden. 1/4 kopje kappertjes. 1/2 kopje ontpitte zwarte olijven, fijngehakt. 1/4 kopje ontpitte groene olijven, fijngehakt. 0,6 dl droge, witte wijn. 1/4 kopje fijngehakte verse peterselie of basilicum. versgemalen zwarte peper naar smaak. 2 blikjes ansjovis a 45 gr, uitgelekt in fijngesneden50 gr vers geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 gamba's, gepeld en schoongemaakt ca. 125 gram ongekookte spaghetti 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst 3-4 zongedroogde tomaten, op olie of zelfgemaakt, of de gedroogde geweld in water ca. 25 gram rucola, heel grof gesneden peper en zout naar smaak eventueel wat vers geraspte parmezaan …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

350 gr spaghetti 125 gr spekblokjes 1 ui, gesnipperd 500 gr rijpe tomaten, ontveld, ontpit en kleingesneden (of 1 blik tomatenblokjes) 1 vers rood pepertje, fijngehakt (met of zonder zaden, afhankelijk van je smaak) Olijfolie Gehakte peterselie Geraspte Pecorino (Italiaanse kaas) Zout en versgemalen zwarte peper …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

400 gr spaghetti 3 el olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 10 ansjovisfilets, fijngesneden 150 gr zwarte olijven, in plakjes 1 el kappertjes 1 blik gepelde tomaten mespunt cayennepeper zout 2 el bladpeterselie, fijngehakt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Ik heb dit gegeten in Rome in de juiste omgeving. Dit recept komt redelijk overeen met het gene wat ik heb gegeten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Eigen foto.Dit gerecht is het lekkerst met een kleine pastasoort. Zelf gebruik ik "avoine", pasta in de vorm van grote rijstkorrels. De olijven en kappertjes laat ik weg als er kinderen meeeten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

3 eetl olijfolie - 400 gr riblappen - 1 ui - 2 t knoflook - 1 theel gedroogde rozemarijn - 175 ml rode wijn - 210 ml vleesfond - 200 gr pappardelle …  Lees verder »

Echt amerikaans recept …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Een heerlijke pasta met garnalen en knoflook …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

150 gr pasta naar keuze 1 grote kipfilet 250 gr diepvries bladspinazie (zonder room!) of verse spinazie (neem dan iets meer) 1 rode ui 2 teentjes knoflook 5 ansjovisfilets 200 ml room culinair Stukje Parmezaan Stukje Peccorino Pijnboompitjes (optioneel) Olijfolie Peper en zout uit de molen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Verrukkelijke pastasalade met een lekkere zachte smaak. De gedroogde tomaten,feta, kappertjes, pijnboompitten en rucola geven aan de pasta een heerlijke Zuideuropese smaak. Gemaakt voor een Barbecue en kreeg veel complimenten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

250 g kipfilet 4 el olijfolie 1 rode paprika 150 g champignons 1 el fijngehakte verse basilicum 1 fijngesneden rode peper 1 tl suiker 1 el limoensap 150 g penne of tagliatelle 1 dl kookroom 75 g pittige, geraspte kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

500 gr papardelle of andere grove pastasoort 400 gr paddestoelenmix 500 gr kipfilet dubbel bakje gerookte spekreepjes bakje Philadelphia roomkaas met kruiden 200 ml crème fraîche olijfolie 15 gr verse bieslook 1 grote of 2 kleine tenen knoflook Parmezaanse kaas, geraspt versgemalen zwarte peper zout …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

10 (roma) tomaten, ontdaan van zaad en in platte stukken gesneden 4 tenen knoflook, geplet en gehakt suiker, peper, zeezout 400 g rigatoni 60 ml citroensap (4 el) 60 ml olijfolie 1 bol mozzarella 100 g verse spinazie, in grove stukken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Waanzinnige pasta voor als je eters krijgt!!! Maar ook zonder gasten een aanrader! SNEL & ERG LEKKER Een zeer zachte en vooral lekkere pasta, eenvoudig en snel klaar! Hier krijg je echt geen spijt van... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

400 gr tagliatelle 3 eetlepels Bertolli Classico olijfolie 1 zak gewassen spinazie 3 eetlepels pijnboompitjes 5 eetlepels Bertolli Pesto Genovese 4 plakjes rauwe ham 4 eetlepels verse ricotta Zout Peper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top