1. Home
  2. Community
  3. nijntje_b
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekker ouderwets! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

1 vers konijn(in stukken gesneden), 2 uien, 500 gr rijpe tomaten, 2 teentjes knoflook, 500 gr aardappeltjes, 2 rode paprika's, 2 el bloem, olijfolie, 1/2 l gevogeltebouillon, 1 kruidentuiltje, paprikapoeder, peper, zout, gehakte peterselie. …  Lees verder »

1 tam konijn van 2 kilo, 100 gram reuzel, 100 gram speklapjes, 10 knofloookteentjes, 20 lente-uitjes, 1 takje tijm, 1 takje peterselie, 1 laurierblad, 1 stukje spekzwoerd, zwarte peper, zout. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Tam of wild konijn van ca. 1 kg.bereid met kruiden,rode wijn zure- en zoete ingredienten …  Lees verder »

Een grieks konijn recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

8 konijnenboutjes 250 gram tutti frutti peper 50 gram boter 50 gram bloem 250 gram gemengde paddestoelen 1 pot wildfond of 3? dl bouillon 1 flesje oudbruin bier  …  Lees verder »

Typisch recept voor Kerst. Het is wet wat meer werk maar erg lekker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Duits

Verrukkelijke stoofschotel. Helemaal van te voren te bereiden. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Konijn uit het pakje Is nog niet zo lang geleden ontdekt, door de Engelsman Brown. De konijndelen worden in aluminiumfolie verpakt. Vandaar de naam van het recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

1 konijn*laurier,azijn,ui*boter*4 krentenbollen*2 flesjes oud bruin* 1 eetl. bruine basterdsuiker*peper/zout*scheutje droge witte wijn*1 eetl. mosterd …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Traditioneel recept …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

4 konijnenbouten - peper - zout - 3 eetlepels olijfolie ~ 2 uien - 10 cl instant kippenbouillon - 400 g rabarber - 100 g dikke room - en snuifje suiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

1 panklaar konijn - 25 cl wijnazijn - 1 rode en 1 groene paprika - 1 Spaanse peper - 2 teentjes knoflook - 4 ansjovisfilets - 60 g boter - 4 eetlepels olijfolie - 4 eetlepels aceto balsamico - 50 g vet spek - 2 theelepels gedroogde rozemarijn - 2 blaadjes laurier - zout - 25 el vleesbouillon - peterselie …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

4 konijnenbouten (tam konijn) - peper - zout - bosje citroentijm - 4 uien - 1 bol verse knoflook - 5 eetlepels olijfolie - 5 eetlepels droge sherry - 25 cl kippenbouillon - 5 00 g jonge worteltjes (bussel) - 100 g gedroogde abrikozen - cayennepeper  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

1 jong konijn (ongeveer 1, 7 kg) - peper van de molen - zout - 4 teentjes knoflook - 20 blaadjes salie - takje rozemarijn - 6 eetlepels olijfolie - 70 cl kippenbouillon …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

4 Konijnenbouten, zonder been 50 gram Braadboter 1 Bouquet garni 2 deciliter Wijn, rode 1 kleine Bloemkool 150 gram Boter, koude 5 deciliter Gevogeltefond 1 scheutje Room 1 bosje Peterselie, verse, gehakte 3 teentjes Knoflook, gehakt Peper Zout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

4 konijnenbouten, 125 gr boter, 1 borrelglas grand marnier,1 el grand marnier, 1 dl vers sinaasappelsap, 1 stukje sinaasappelschil, 1 grote sinasappel, 10 g. boter, 10 gr. bloem. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans
Top