1. Home
  2. Community
  3. niekross1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit recept kreeg ik ooit van een vriendin. …  Lees verder »

Stoofpeertjes zoals vroeger. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

800 gram kalkoenfilet - 400 gram champignons - 2 uien - 2 teentjes knoflook - olie en boter om te bakken - 200 gram mager gerookte spek in reepjes - 1 theelepel gedroogde dragon - 1 theelepel gedroogde tijm - 1/4 liter kippenbouillon of gevogeltefond van tabletten of uit een pot - 1/4 liter droge witte wijn - 250 gram creme fraiche - allesbinder of aangeroerde maizena - zout en versgemalen peper - scheutje citroensap - 3 eetlepels fijngehakte dille, bieslook of peterselie  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Voor de gevulde kalkoen: 40 gr gedroogde paddestoelen (bv. eekhoorntjesbrood, morilles) 125 gr bakbacon, fijngesneden 20 gr boter ca 400 gr saucijsjes 75-100 gr vers witbroodkruim 2 teentjes knoflook, fijngesneden 4-5 el fijngesneden bladpeterselie 1-2 tl fijngesneden salie snufje gemalen kruidnagel 2-3 eieren, losgeklopt zout, peper 0,5 - 1 dl melk 1 kalkoen van 3 - 3,5 kg 125 gr gesmolten boter 20-30 kleine sjalotjes gepeld Voor de paddenstoelensaus: 6 sjalotjes fijngesneden 2 teentjes knoflook fijngesneden 2-3 el olijfolie 300 gr gemengde paddenstoelen in kleine stukjes 1 tl fijngesneden rozemarijn 2 tl fijngesneden tijm 4 dl gevogeltefond 2 dl slagroom …  Lees verder »

Top